Ihana Valo

Huurteisen kylmää ulkoilua Evolla

Pieni lumiturpa

Parta kuurassa

Kaunista

Kevättä kohden


Uni tulee aivan pian

Nukku-Matti saapui pojalle

Ruoka lähdössä uuniin


Kirpaisi hiukan aamulla kompuroitua viileästä kämpästä ulos.Kiitos minun säästeliään lämmityksen,asteita löytyi nippa nappa kuustoista.Pökköä pesään urakalla ja kahvia kuppi tolkulla ennen varsinaista ulkoilua.
Kuinka sitä ei osaa lämmittää eikä pukeutua,ulkonakin paleli niin ettei koskaan.Itsekkin myyn kalsareita sekä lämpöasuja ja vielä selitän kuinka tarpeelliset ne ovatkaan.Sitten itse seikkailee pelkissä peltisissä farkuissa.

Tänään keskityttiin tokon liikkeissä ( sisällä) ilman käsiä käskyihin.Hiukka vaikeaa tällaiselle huitojalle ja neljä silmää kysyi että " mami mitä oikein haluat,kerro". Taidan teipata kädet jeesus teipillä ja elää viikon myös töissä niin. Auttasko?

Kaikesta huolimatta kuvien kera kivaa alkavaa viikkoa.Ja oikeesti,muistakaa pukeutua niihin välihousuihin.Jalokaan ei tykännyt kun tassut alkoivat kipristellä.Uuniin meni muuten papuja,kalkkunaa,parsaa,pinaattia ja sekalaisia kasviksia.Ja kuulinpa tänään että Mustiin ja Mirriin rantautuu ihan uusi barffi-ruoka sarja,runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.Mielenkiinnolla jään odottelemaan millaisia uutuuksia päätyy meidän pakastimeen.


Kommentit

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥