Ulkoillaan

Sunnuntaina viimein päästiin ulkoiluttaan poikia reilummin.Hanki hyppelehtimistä kanavalla ja seura leikkejä vielä pihalla.Ja tiistaina sama jatkui pitkällä lenkillä kerrankin päivänvalossa.
Mustissa ja Mirrissä koluttiin pakastimen uumenia uusien pakasteiden osalta ja mukaan tarttui poroa,kanaa,kasvis ja sika pötköjä.Posti taasen kiikutti tilaamani vitamiinit ( ehdottomat vuosien takaiset luotto tuotteeni) joiden myynti mirristä lopetettiin.Harmillista.
Mukaan tarttui vielä myymälän uusinta lelu valikoimaa edustava pörrö,joka mahtava äänisenä yleni poikien suosikiksi.Nyt meillä kämppä törisee.Suosittelen.
Olihan bonus tilille kertynyt kokonaista 28 euroo ja uudet Maukkaat lähtivät mukaan kuluttamatta killinkiäkään.Nyt kun tietokoneet ja puhelimet on uusittu,päätin ottaa itseäni tiukalla otteella niskasta ja aloittaa reenaamisen jälleen tosissaan.Aikataulutusta kehiteltävä ja mistä sitä tietää vaikka tavattaisiin sillä mukavalla tuomarilla.Jalohan siis ei ole valmis,mutta Niilon kanssa ehtisi puurtaa komeasti.
Kivaa viikkoa lumihiutaleiden keskelle.
Vielä huomasin että joukkoon on liittynyt uusi lukija,tervetuloa Hohto.Kivaa,lisää luettavaa iltojen iloksi.

Kommentit

 1. Hauskannäköinen pörriäinen sulla tarttui mukaan - ei ihme et pojat tykkää =)

  Ihana päästä tirkistelemään muidenkin kauppakasseihin! Mä kävin kans maanantaina M&M:ssä täydentämässä pakastetta ja ilahduttavan laaja kokoelmahan tuolta löytyi. Luultavasti käyn useamminkin, sillä se mikä noissa Murremixeissä ärsyttää on se ettei niissä pötköissä lue mitä ne pitää sisällään (joissain on kylläkin tussi käynyt). Tuotetarrat. Ne helpottaa mun pakastimentonkimista jatkossa huomattavasti. Myös Musch on meillä suosittu mm. tästä syystä. Jos on jotain vinkkiä millä noi jäiset merkkaamattomat mixit erottaa toisistaan niin otan mielelläni vastaan. Huomennakin meillä syödään kana- tai luumixiä.

  Mä olen tätä nykyä ihan ihastunut noihin kalkkunankauloihin (niin ihanan lihaisia!!) ja poron jauhelihaan (niin ihanan punaista!) - onneksi Kinkkukin tykkää näistä ;)

  Ei muuta kuin treeni-intoa! Meilläkin tänään väännettiin tuossa pihalla pitkää seuraamista ja tahdinvaihtoja.

  VastaaPoista
 2. Sama juttu pötköjen sisällöllä,neussa kivasti sulkijat erivärisiä,mutta nytkin pakkasessa läjä Murremixiä hopeisilla päillä.Mietin juuri mitähän ne oikein on :) Musch on meilläkin suosikki,käytän paljon siitä sarjasta luista kalkkunaa.Se mikä on hauskaa kun avaan kasvispötkön niin meinaa koko keittiö olla vihreä :))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥