Meitä on moneen junaan

Viikko on ollut jos sanoisin haasteellinen.Peruin tämän iltaisen tokon ( harvinaista ) monestakin syystä.Istuin puolitoista tuntia hemmoteltavana juurihoidossa,keli aivan kamala ja matkaa olisi ollut taitettavana neljäkymmentä kilsaa yhteen suuntaan. Työpaikan koneen valtasi virus ja monta kallisarvoista salasanaa katosi avaruuteen.
Samaten olen kuunnellut ääliömäistä miestä,joka meuhkasi minulle koiran kiinni pitolaista.Odottakaa hiukan.Siis luulette tietävänne,mutta yllätys,täällä maalla on sanaton ( ?? ) laki että koirat saavat olla irti kaikkialla ja ihan vaikka päiväkausia.Tykkäävät myös käydä toisia koiria moikkaamassa pihoilla ja jos minulla on tässä jokin ongelma,niin en hallitse koiriani.
Sanon vaan että jos laittaisin koirani toisten pihoille,pitkin kylää juoksemaan ja toisissa koirissa roikkumaan,niin joko koirani susina ammuttaisiin tai piipaa auto poimisi kyytiin.


Minä en vaan jaksa ymmärtää ihmisiä jotka muista piittaamatta antavat koiriensa juosta vapaana ilman hallintaa.Sitten lukee lehdissä saksanpaimenkoira,rotikka hyökkäsi pienen koiran kimppuun ja kukaan ei kerro taustoista.Olisiko mielipiteitä?
Jälki huomautus,koskaan ei ole mitään onneksi sattunut,sillä omistan toistaiseksi vielä sukkelat jalat,joilla pääsemme karkuun näitä irtolaisia.

Kommentit