Ryhmistelyä


Ollapa nalle että saisi vetäytyä talviunille ja heräillä keväällä uuteen uljaaseen maailmaan.Tänään levisi oma kone ja laina koneella bloggaan,onneksi picassa tarjosi kuvan edes liitteeksi.
Huomenissa huoltoon kuvia pelastamaan ( onneksi kovalevy ei levinnyt) ja uutta tilalle jos apunen ei riitä.
Aamusella meinasi päättämättömälle tulla kiirus,7.30 pihasta Lahteen ja jonossa törötin 9.55 kehän alkaessa 10.00.Sehän tässä hiersi kun tiesin Soile Bisterin tosi tarkaksi,mutta kiitos EH ja nuorten luokan voitto.Me sentään saatiin sinistä ja punaista,sillä keltainen nauha oli yleisin siellä jaettava.En edes jäänyt katsomaan saiko kukaan sertiä,roppia tahi muutakaan.
Arvostelusta poimittua erittäin hyvätyyppinen,hyvä luusto,turhan pyöreät silmät ( ei varmana oo),turhan jyrkkä lantio ( saksalaiset eri mieltä),hyvä luonne ,hyvät korvat ja purenta,hyvät kulmaukset ,erittäin hyvä pää ,erittäin hyvä alalinja,voisi liikkua pitemmällä askeleella ( saisiko isomman kehän kuin postimerkki) ja enemmän työntöä.

Tästä kohti uusia haasteita ja eihän sitä taaskaan tiedä minkälaiseen kiveen sitä huomenna kompastuu.Mukavata kuitenkin näytelmissä tavata uusia ja vanhoja tyyppejä sekä vaihtaa kuulumisia.Tänäänkin vinkki varasto karttui isolla kädellä.Aina voi oppia uutta ja se on siistii.

Kommentit

 1. Tuo koneen temppuilu on tuttua. Läppäri on vedellyt viimeisiään nyt varmaan vuoden. Tosissaan hirvittää, että milloin se sitten lopullisesti hajoaa ja kaikki kuvat häviää. Yritin ennakoida ja hankin ulkoisen kovalevyn, jos ehtisin siirtämään kaikki sinne ennen koneen hajoamista.

  Onnea näyttelymenestyksestä! Meillä on toukokuussa luvassa ensimmäiset ja jännitän jo nyt, koska joudun itse ensimmäistä kertaa kehään.. Onneksi meillä on näyttelykoulutuskurssi tässä ennen sitä, jos vaikka oppisin jotain näyttelyistä ;)

  Käy ihmeessä kurkkaamassa meidän blogia http://perkypiranja.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja kävin jo kurkkimassa,syvennyn paremmin ajan kanssa.Kone lähti aamusella huoltoon ja JEE kuvat tallessa,mutta koneesta ei vielä tiedä.Näyttelykurssit on tosi kivoja ja antavat paljon.Hmm miten musta tuntuu että toukokuussa meilläkin on Jämsässä joku ryhmis :)

  VastaaPoista
 3. Siellä on muutama roturyhmä, en ihan tarkkaan muista mitä oli kasin lisäks. Jos on sakemanneja, niin täytyy tulla vilkuilemaan :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥