Meno haluinen mies

Tästä varovasti

ja reunaa ylös

ihan pian perillä

Ihanaa,edessä uusi aloittamaton vuosi,kuin mieletön kirja,juoni vielä hakusassa ja loppuun suloisen pitkä matka.
Jalon kanssa katselimme ikkunasta rakettien värikästä leikkiä taivaalla,Niilo nuohosi sängyn alusta sillä aikaa puhtaaksi.Nuorena poikana Niilokin oli huomattavasti reippaampi,mutta nykyään pauke saa ukon säikkymään.
Alkaa olla vitsit vähissä.Käsissäni on joko loistava jälkikoira tai muuten uppiniskainen tapaus.Metsäily alkoi loistavasti,hihnasta irti rauhassa,palkkaa poskeen ja lelulla leikkimään.Sujui todella hyvin,mitä nyt ketun jälkiä jäljestettiin naaman kohoamatta kertaakaan maasta.Kumpikaan koirista ei edes haistanut näköetäisyydellä laukkaavaa beaglea,outoa.

Jalokin huomaa luonnon kauneuden

Sitten näin auton ja hetken pitelin Jaloa kiinni ja taas rauhassa palkaten irti.Alkuun ei mitään,mutta kun haistoi renkaan jälkiä,se oli menoa.Ukko kaahasi autolla perään ja itse jäin tuulettamaan kitarisoja.
Sieltä se karkuri oli tullut autoa vastaan hieman hämillään.Olisiko vinkkejä? 

Lupaukset,itse en lupaa tehdä mitään,mutta koirille on suunnitelmia vaikka muille jakaa.Jalolle luonne testaus,Niilolle Bh-koe ja Jalolle loppu vuodesta (unelmia pitää olla), lisää tokoa, Jalon jälki-kurssi kesällä,näyttelyitä ja ihan vaikka mitä ihanaa!

Kommentit

  1. Meillä kans nuorempi ei välitä paukkeesta vähääkään, mutta vanhempi on nyt iän myötä alkanut jännittää uuden vuoden pauketta. Ei se ihan lattioita luuttaa ;) mutta selkeästi on vähän rauhaton sisällä. Mentiin sitten eilenkin vanhemman ehdoilla.

    Vai on sulla karkulainen. Meillä on tuo vanhempi joskus lähtenyt hirven perään, tiedän siis sen tunteen kun saa pala kurkussa pelätä tuleeko toinen yhtenä kappaleena takasin. Oletko kokeillut lavastaa noita tilanteita niin että pääsisit puuttumaan käytökseen ajoissa?

    VastaaPoista
  2. Kun tää ukko ei lähde minkään tietyn perään, vaan jäljen ja sitten se sekoaa täysin!
    Liinalla kiertelen siellä täällä,mutta eihän silloin mitään tapahdu!Vaikea edes tietää milloin karku tapahtuu,koska haju voi ottaa vallan niin ilmasta kuin maastakin.Voih

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥