Jippadappa päivää
Kuvasatoa lauantailta sekä sunnuntain auringosta,jolloin muistikortti sanoi piip,olen täynnä.Eipä siinä tullut ryhdyttyä kuvia poistelemaan keskellä tuulista jäätä,mutta muutama saatiin sekä videot,joiden ainoa paikka on delete napin alla.
Aivan mieletön tuote aakkos huoltsikalla myytävä ravistettava kaakao.Painat pohjasta ja alat sheikata,avot,pian kädessä höyryää suklainen unelma.
Tämän kaivoinkin retkellä ja istahdin nauttimaan metsä tuvan katoksen alle.Jalo nuuhkutti mökin seiniä ja pulisevaan tapaani höpöttelin pojille kaikenlaista ja ei täällä mitään ole.Kunnes huomasin kahdet sukset mökin toisella laidalla ja mökissä sisällä tyyppejä.Onneksi eivät tulleet ulos,tuskin siinä metelissä olisivat uskaltaneetkaan.Ja hei,tämä oli siis retkeily-alueen mökki.
Parkkihallissa käytiin vielä harjoittelemassa juoksua ja varmaan näytin sielläkin idiootilta ravatessani hallia ees taas.Pakko yrittää,sillä eikös tässä eräät kisat lähesty vauhdilla.Onko muillakin tälläisiä suunnitelmia? Siellä ehkä vilaukselta nähdään ja ainakin mukavaa viikon alkua.

Kommentit

 1. Ooh, vai että tommosia kaakaoita on! Heti heräs tän suklaa-addiktin mielenkiinto. :p Pitää varmaan jossain välissä testata, jos ja kun sattuu kyseinen huoltsikka kohalle.

  VastaaPoista
 2. Suosittelen ja sehän käy liikunnasta ku kolme minsaa
  vatkaa purkkia:))

  VastaaPoista
 3. Iiiiiiiiihania kuvia taas! =) Minnekäs sitä ollaan menossa juoksemaan - vai luetaanko jälkikäteen? Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Ois tarkoitus Lohjan sakunäyttelyyn lähtee kokeileen
  mitä saksalainen Jalosta tuumaa.Ja toivotaan että MINÄ
  juoksen kehän ulkopuolella :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥