Kuljimmeko jäällä tuulispäänä

Hieman sumuista kuvauksen kannalta,mutta oleellinen riemu välittyköön peuhauksesta jäällä.Jalokin tuuletti vapauden huumassa,sillä jäällä tämä poika ei pahemmin koskaan ole ollut.Niilokin otettiin mukaan,sillä yskiminen rauhoittunut kokonaan ja saunassa höyry hengiteltiin viikonloppuna.

Uudessa Saksanpaimenkoira lehdessä mielenkiintoinen artikkeli ja jäinkin pohtimaan kenelle tuo on tarkoitettu? Tavalliselle tallaajalle ja onko kyse luennosta vai otetaanko sinne koirulit matkaan? Onko kukaan harkinnut lähtemistä tai tietääkö asiasta enempää.Muuten kyllä kiinnostaisi kovasti.Ostoksilla piipahdimme Mustissa ja Mirrissä ja mukaan tartttui luonnon mukaista ihon hoito tuotetta,jolla vaikutuksia karvaan sekä kutinaan.Olen kyllä kuullut monen sanovan pakkasen kuivattaneen karvanlaatua ja ehkä osasyy saattaisi olla runsaampi sisällä oleskelu.Tiedä häntä,mutta kokeillaan tätäkin.


Hemmottelu lahjaksi valikoitui uusi pehmoinen lelu pojille yhteiseksi  sekä pussillinen kaluttavia luita.Ja tästä tulikin Jalon lemppari..tyyny!
Erittäin mukavaa sunnuntain jatkoa sekä alkavaa viikkoa.

Kommentit

  1. Meillä oli tossa viime kuun puolella just sitä ongelmaa, että koiraa (ja kissoja) kutitti epätavallisen paljon eikä toi koiran karvakaan sileimmästä päästä oo ollu, vaikka kiiltelikin vanhaan malliin. Ny tosin jo helpottaa, liekö vaikutusta sillä, että ruokaan on alettu lisäämään tavallista rypsiöljyä ja toki noi pakkasetkin ny rauhottu. :)

    VastaaPoista
  2. No hyvä että rauhoittunut ja valaa tännekkin uskoa että alkas helpottaa.Nyt menee lohiöljyy,auringonkukkaa ja noita uusia tabuja.Iho on muuten ok ja korvat puhtaat.Sulla kuvissa näkyy kuitenkin koiralla todella hyvänoloinen karva :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥