Uskallanko toivoa ulkoilua

Siis mihin mä sen laitoin...

Hukkasinko mä sen?

Olihan se siellä

Perjantaina käväistiin lääkärissä Jalon kanssa näyttämässä pientä kutinaa.Turkki havaittiin erittäin hyväksi ja iho sekä korvat täysin puhtaiksi. Kutkahan alkoi melkein Turun näyttelyn jälkeen tai sitten pakkanen kuivattaa nahkaa.Painokin punnittiin ja vaaka pysähtyi lukemaan 34,5 kg.
Ehkä olisin veikannut paria kiloa suurempaa lukemaa,mutta hyvä näin,ainakaan ruokaa ei tarvitse säännöstellä.Lisäsin ruokaan öljyjä hieman reilummalla kädellä ja taitaa alkaa tulosta syntyä.
Tokoilu loppui tältä erää ja yritetty sisällä jatkaa pakkasia paossa harjoituksia.Tiedä teistä,mutta minä ainakin vihaan sydämeni pohjasta lukemia jotka alkavat kakkosella,tähän luetaan sekä pakkaset että helteet.

Sekin on loistavaa ettei Kotkaan Virolahdelle tullut lähdettyä,viime vuonna pakkasta oli ainoastaan nelisen astetta ja maneesissa hel..kylmä.Muistan vieläkin tunteen seitsemän tunnin palelusta ja kuinkahan tänä vuonna kukaan siellä selvisi.
Huonoa omaatuntoa mukana raahaten säntäsin heti aamusta tunnin  lenkille ja kestää ennen kuin lenkki/peuhailu kiintiö on täytetty.

Tänään vietimme Jalon kanssa työpäivän ja tuttuun tyyliin Jalo söpösteli,leikki lasten kanssa ja evästeli maksamakkaraa.Nyt vieressä lojuu täysin puhkinainen ukko ja toinen viskoo palloo naamalle,mami tehdään jotain..kivaa viikkoa!
Sunnuntaina Evolla

Kommentit