Kesäkö vasta heräsi

Kuinka ironista että lomailijat ovat palailleet töihinsä ja kouluihinsa viileän kesän jälkeen. Eräs taasen tuskailee kuumuudessa lomailun merkeissä. Pakolliset kuviot alkavat olla selvillä. Kämppä on siivottu katosta lattiaan, hammashoitolassa kiduttu ja ruokaa kannettu pakastimeen kaikille. Niilo käväisi rokotuksissa ja yleisen terveystarkastuksen valossa kaikki näytti hyvältä. Painoa kertyi puntariin 34,8 kg. Ihanaa että on vakituinen miellyttävä eläinlääkäri, jonka pakeille koiratkin säntäävät ilolla. Miten teillä eläinten suhtautuminen lääkäriin ja onko luotettavaa omaa eläinlääkäriä?

Jalon kanssa kävellessä kaupungilla päivällä  ohitimme sujuvasti useamman koiran. Ihan pientä kiinnostuksen vetoa, mutta mami on niin ylpeä pojastaan. Niilohan ei toisista koirista piittaa kuin auton ikkunasta ja vain silloin kun minä istun autossa. Kummallista.
Mini reissuun viikonlopulla ja pojille lupailin uinti reissun huomiselle. Suloisin kesä terveisin.

Kommentit

  1. Kissojen kanssa ELL käynnit on tietysti hieman erilaisia, kun pitää tylsässä kopissa jäköttää odottamassa. Kotikissa Elli ei kopista muutoinkaan niin välitä, kiltisti siellä matkustaa jos on tarvis, mutta ei sinne vapaaehtoisesti pujahda kuten nuorempi hölmäläinen. Eilen juuri Ellin kanssa ELL piipahdettiin ja saadaan olla tyytyväisiä, kun käyttämällämme asemalla on mukava kissaihminen lääkärinä. On kiva saada henkilökohtaisia tuntemuksia ja ajatuksia lääkäriltä, kun tietää ettemme ole yksin ongelmiemme kanssa. Nätisti Elli jököttää pöydällä, mutta tarpeeksi saatuaan kapuaa niskaani ja karkaa oven suuntaan. Ei siellä sähinöitä ja murinoita kuitenkaan tule, hyvin asiallisesti ja fiksusti meidän neiti käyttäytyy :)

    VastaaPoista
  2. Kiva että sujuu eläinlääkärit. Muistan Minnin aikana että sylissä aina
    vein lääkäriin ja totta, tietämys juuri hoidettavasta on todella tärkeää.
    Meidän lähimmälle eläinlääkärille en veisi edes hyttystä hoidettavaksi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥