Savo Show

Tervehdys Kuopiosta näyttelystä sekä mökiltä Vehmersalmelta. Sää on suosinut näyttely kansaa, liian kuumaa ei ole ollut eikä sadetta muutamaa hassua pisaraa lukuunottamatta.
Sorsasalon ravirata peli paikkana ihan mukava ja kehät kivasti kiertää radan reunoilla. Kaikki on sujunut yllättävän jouheasti ilmoittautumisista alkaen ja ylenpalttisesta jonottelusta ei tietoakaan.
Matkamme alkoi jo torstaina ja vaikka aamusta kurvasimme matkaan, vasta iltapäivällä saavuimme perille.
Matkalla ylitimme lossilla pienen matkan ja perille päästyämme meitä odotti vuokraamamme mökki,

Ensimmäinen päivä perjantaina ei kovin kummoisia tuloksia tuonut tullessaan saadessamme laatuarvostelun EH ja lauantaina palasimme tutumpaan arvosteluun ERI ja avoimen luokan voittoon, mutta SA tuntuu olevan todella tiukassa. Samaten tuomarit ovat kautta linjan todella tarkkoja. Jalo kuitenkin esiintyi erittäin kauniisti ja lauantain arvostelusta poimittua, temperamenttinen, askeltaa hyvin, rintakehä saisi olla syvempi, hyvä karva ja pigmentti ja hyvät kulmaukset.
Perjantain lapussa oli mainintaa tummasta maskista, kauniista päästä, liikkuu hyvin, hyvät kulmaukset, urosmainen pää ja ei todellakaan mitään huonoa.

Illat vietettiin saunoen, uiden ja opeteltiin kaasun käyttöä hellassa sekä grillissä. Ulkoiltiin tutkiskellen Vehmersalmen kirkonkylää ja melkoisen väsyneitä poikia makoilee terassilla. Huomenna vielä jatketaan  yhdellä esityksellä. Melkoisen rankkaahan tämä on, mutta näyttelyssä tapaa aina mukavasti tuttuja ja siinä kuulumisia vaihtaessa vierähtää mukavasti aika. Leppoisaa lauantaita.
Kommentit