Pientä hassua


 
Reissussa rähjääntyy ja pojilla oli ilo ylimmillään. Niilon etujalka hieman temppuillut matkan jälkeen ja muutama päivä pitänyt ottaa iisisti. Selitä se riemua kiljuvalle ukolle.
Saanut tyrkkiä Rimadyliä kuonoon ja omaan poskeen antibioottia, kyllä, taas hampaaseen. Mikä se on että jokin ei vaan tahdo tai halua parantua?
Marjat punertuu kaikkialla syöntiin ja uuraimmat pakastavat kiihkeästi kesää talteen. Meillä Niilo vetelee vadelmia suoraan puskasta ja Jalo odottaa poimijaa karviaisille. Sitten pieneen suuhun. Kuinka hyvää. Onko teidän koirilla mieli marjoja ?
Minä ikuinen tavaroiden hukkaaja unohdin lompakon tänään reissulla yhteen kaupunkiin, sieltä se siirtyi toiseen kaupunkiin ja palaa huomenna kolmanteen kylään, älkää kysykö ! Mitä tekisimmekään ilman ystäviä, kiitos!
 Kiitos myös ihanille karvaisille pojille, tänäänkin oli makeeta kurvata pihaan ja pöhköt juoksivat suoraan syliin. Ihan kuin ei oltaisi tavattu vuoteen. Ehkä päivä voisikin olla vuoden mittainen ikävä.


Kommentit

 1. Meidän vanha suomenpystykorva piti myös vadelmista ja karviaisista syöden niitä suoraan pensaista (vain kypsät, raakoihin ei koskenut). Nykyinen nuorimmainen taas haikailee mustikoiden perään, mutta ei vaivaudu itse noukkimaan vaan sille pitää olla poimija ja kädestä syöttäjä mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa kätevää jos saisi ne itse poimimaan mustikat ja osan
   vieläpä astiaan itselle syöntiin :)

   Poista
 2. Rex syö pakastettuja vadelmia, puskasta ei ite syö eikä kädestä ojennettuna. Kai se jäiset vatut sit maistuu paremmilta? Tai syö se sulaneitakin, kunhan on käyneet pakkasessa :D mansikkaa ei syö jos siinä ei oo pikku tippaa esim vaniljakastiketta mausteena tai mustikkaakaan ei.. en oo kokeillu karviaisia söiskö niitä :)
  Ruoan seassa kyl menee marjamössöt jos joskus laitan, mikäpä ei maistus lihan kanssa hyvältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rex kuulostaa todelliselta herkkusuu asiantuntijalta :)
   Mikähän kastike sopisi karviaisten kanssa Rexin maku nystyröille?

   Poista
 3. Kassu syö mustikoita ja puolukoita suoraan puskasta, karviaisiakin syö kunhan ne ekaksi kerää ja syöttää kädestä. Karviaispuskassa kun on niitä inhottavia piikkejä...

  VastaaPoista
 4. Siis kaikesta päätellen koirat todellakin tykkää marjoista.
  Olen yrittänyt näyttää mustikoita pojille, mutta ei kiinnosta
  ainakaan itse alkaa nyppiä ja niitähän riittäisi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥