Savo Show 2Lähdössä kotiin


Niilon katse laiturille


Taakse jäi kotoinen mökki, Vehmersalmi sekä Kuopio. Yllättävän nopeasti neljä päivää maailmalla sujahti ja ei voi kieltää etteikö kivaa olisi ollut.
Sunnuntaina Marja Talvitie selkeästi tykkäsi Jalosta, mutta liikkeissä hävittiin usealle mennen tullen. Jalon kaunis ravi ei päässyt lainkaan oikeuksiin pojan kantaessa häntää korkealla, kuonoa ei tahtonut saada kentän hajuista ja kuumuus latisti. Tuomarin sanoin " tällä isolla pojalla olisi kulmauksia millä työntää, mutta seuraavalla kerralla paremmin ja EH "
Taasen jäi PU kehä väliin kokonaan ja urosten serti jakamatta. Tuntuuko minusta että nykyään jostain syystä helposti jätetään PU kehä kokonaan väliin tai sitten siellä juoksee kaksi heppua? Muistelen vanhoja aikoja jolloin PU kehässä saattoi olla jokaisesta sarjasta parikin urosta. Kunnon kilpailu meininki.

Tämä ja huominen lepäillään ennen töihin paluuta. Onneksi lomaa on vielä jäljellä muutama viikko ja aionkin pitää kertyneet päivät useassa erässä. Pitänee iskeä koura kartalle ja miettiä minkälaiseen niemen notkoon seuraavaksi säntäisi.

Kesäiset toivottelut sinulle Alisa ja mukavaa että liityit lukijaksi.

Kommentit