Me ollaan niin lomalla 
Lomalla on sittenkin kivaa  Ehkä joskus unohdin koko asian, mutta lomaillaan nyt. Auto, sauna, matot, pyykit hoideltu alta. Poikia riepoteltu paikasta toiseen ja tokoiltu pellolla. Vieläkö ne jaksaa pari päivää?
 
Jalon seuraaminen parantunut kautta linjan ja liikkeestä maahanmeno alkaa sujua. Liikkeestä seisomisessa tuppaa ottamaan ne kuuluisat askeleet ennen pysähdystä.  Paikka makuu ok ja estehyppy miltei loistava. Paljon työtä edessä ja varovainen suunnitelma keväällä BH-kokeeseen. Niilolle yrittänyt löytää paikkaa vielä syksylle. Niilo taitaa alokasluokan ja osittain avoimen liikkeet, mutta ylimääräinen häsläys olisi saatava pois. Emännän kädet ja vispaus myöskin vailla hallintaa, olisiko kursseja?
 
Meillä kuitenkin tehokkainta ( ainakin luulen niin ) varsinkin Jalon osalta tehokkaat, ytimekkäät harjoitukset. Paljon onnistumisia ja heti lopetetaan jos ajatus tuntuu karkailevan.
Niilon kanssa seurailemme tiellä hakiessamme postia ja matkalla muutamat paikkamakuut häiriössä.
Onneksi kuulin syksylle tulossa olevista teema toko tunneista. Siellä me varmasti olemme mukana.
Ja voiko ilmat enää kauniimmiksi muuttua, meillä on ollut niin loistavat puitteet ulkoiluun että huilailuun ei yksinkertaisesti jää aikaa.
 
 
 
 
 
 


Kommentit