Risujakin sataa









Pian on lokakuu, mihin kaikki aika katoaa. Varmaan johonkin salaiseen aukkoon, jossa käyttämättömät päivät uinuvat paketeissaan. Siltä ainakin tuntuu.
Jalon revähtymästä ei Evolla  näkynyt jälkeäkään. Ukko tuuletti sellaisella tarmolla patoutuneet energiat että alkoi hirvittää. Hirvistä puheenollen, saakohan sielläkin metsästää. Pamahti ainakin lujaa ja katselinkin näkyykö punamyssyisiä paikalla. Kyllä tuollaiset retkeily alueet olisi syytä jättää jahdin ulkopuolelle!

Samoin vedin herneen nenään Lahdessa eräässä kaupassa perjantaina huomatessasi kokonaisen sian lojuvan paistettuna käytävällä. Onneksi kauppaa saattoi vaihtaa lennossa. Risu kimppu kaupalle.

Kaikkialla kaikuu pärskettä, oletteko säästyneet flunssalta? Täällä vielä olemme. Evokin tuntui olevan yhtä suurta uima allasta ja ravan roisketta. Kuinka tässä vetisyydessä pysyykään terveenä, ehkä siksi että kotikin on kuormitettu kuralla. Ainakin bakteereja riittää. Koputan varmuudeksi puuta.

Mukvaa lokakuun alkua ja meikäläinen "huilaa" jälleen pari päivää. Ylellistä. Luxusta. Ja sitä kuraa.

Kommentit

  1. On nää sun pojat vaan niin komeita tapauksia<3 Täällä syysflunssa on jo sairastettu, jos se ei päätä tulla takaisin. Märkä syyskeli ei haittaa, kun laittaa kumpparit jalkaan ja sadepitävän takin niskaan, huivin kaulaan ja muutenkin mukavan varustuksen, kelpaa tallustella pidempäänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, varsinkin Jalo on sellainen ukko joka herättää
      huomiota olemuksellaan ja Niilokin on söötti:) Sulla siis
      paremmalla puolella sairastaminen, toivotaan että olisi siinä.
      Täällä ssa jännittää c-vitamiinit taskussa:))

      Poista
  2. Todellakin on pojat Jalo ja Niilo ihanuuksia! Molemmat on aivan ihania, Jalo tietty kun on enempi tumma, niin herättää enemmän kutkutusta, mutta se on täysin puolueellista :)) Ei vaan on ne kyllä molemmat ihan yhtä upeita!
    Meillä täällä Satakunnassa eka flunssa jo läpikäyty; ensin pojat (ala-aste ja ammattikoulu) ja sitten me vanhukset. Koirat porskuttaa :-)
    ~~Arja

    VastaaPoista
  3. Eka flunssa, onko niitä tulossa lisääkin, mulla kolme
    vuotta viimeisestä ja siksi alkaa jo hirvittää...
    Pojat kiittää kehuista ja toivottaa kivaa Syksyä:)

    VastaaPoista
  4. On täällä pientä flunssaa ollu, lämpökin nousi hetkeksi. Luojan kiitos, oli nopeasti ohi koko "flunssa". Mutta vieläpä tässä ehtii sairastelemaan.

    VastaaPoista
  5. Se meni sitten kivuttomasti, meikä on niin huono
    potemaan. Oon tainnu jo tulla riippuvaiseksi käsidesistä:)

    VastaaPoista
  6. Kyllä sitä itekin töissä tulee käsidesiä paljon käytettyä. Tarttis kotiinkin ostaa. :) Viime vuonna yskin kolme viikkoa ja oli niin jäätävää, että pari kertaa oksensin. Jos tänä vuonna pääsis helpommalla.

    VastaaPoista
  7. Mulla on aina pullo töissä ( iso ) autossa, kotona ja
    laukussa pieni:))

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥