Ruokinnan äärellä

 



Sataa siis edelleen ja melkoisen rivakasti. En ihan haluaisi valittaa, mutta kuten eräskin blogissaan noitui, ei tää ole enää kivaa. Ajattelin sateen keskeltä postata hieman poikien ruokavaliosta ja kuinka homma on toiminut. Yllä kuva aamulla isännän annettavaksi jätetystä satsista, luista kalkkunan lihaa, porkkana laatikkoa, valkosipulijauhetta, salaattia ja kananmuna. Illalla jatkettiin porolla, salaatilla sekä vitamiineillä, merilevää ja b-vitamiiniä.
Tuntuu että ruokavalio olisi kunnossa, ainakin jos vatsan toimintaa ja turkkia tuijottaa. Pellavaöljy aluksi pehmensi hieman vatsaa ( ei liikaa ), mutta nyt tuntuu että annostusta on saanut lisätä.
Kaksi viikkoa sitten ostin Musch pötköjä n 70 euron edestä ja vielä muutama pötkö jäljellä. Lisäksi on ostettu salaattia, lohiöljyä, maksalaatikot, siankorvia sekä pinaattia. Ei tämä loppu peleissä lainkaan kalliimmaksi tule ( napukoihin verrattuna ) ja minusta on aivan ihanaa sekoitella pojille maistuvia, värikkäitä annoksia. Ruoka myös maistuu erittäin hyvin.



Loppuun muutama hauska kuvatus linnuista lepäilemässä sovussa ennen pitkää muuttoa. Ottaiskohan ne meidät mukaansa?
Uusi lukija liittyi joukkoon, ihanaa, tervetuloa Essi.


Kommentit

  1. Heippa! Haluaisin kysyä, että mistä tiedät syöttää lohiöljyä koirillesi? Minulle neuvottiin sitä edellisen koirani huonoon turkkiin, nykyisellä taas on erittäin hyvä turkki. Olisi kiva kuulla kokeneen neuvoja ku samaa rotua tuossa mun karvakuonossa :)

    VastaaPoista
  2. Meillä hoidan lohiöljyllä Jalon ajoittain kuivaa
    turkkia ja auttaa hyvin, Niilohan ei syö ollenkaan
    kun on kalalle allerginen ( oksentaa). Ja minusta
    ainakin barffi ruokavaliossa tuollaiset hyvät öljyt on tarpeen
    ja meillä Jalolle menee kuuriluontoisesti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥