Syksyisissä fiiliksissäMuutama asia jäänyt mieleen viikolla lukemistani asioista. Saksanpaimenkoiraliiton sivuilla käydään mielenkiintoista keskustelua koiran ja oikeastaan näyttelylinjaisen sakemannin anatomiasta. Videoitakin linkitetty sivuille ja mielipiteitä, noh, siellä on mielipiteitä. Minun silmiin eräskin hidastettu video näyttää upealta. Käykää kurkkaamassa.
Joko saisi uuden lehden painosta? Saksanpaimenkoira lehteä innolla aina odottelee.

Toinen tämähti tajuntaan eilen illalla lukiessani uusinta koiramme lehteä, jossa eräässä artikkelissa pureuduttiin eläkkeelle jäämiseen koira harrastuksesta. Mietin asiaa oikein huolellisesti ja tuntuihan se hieman pelottavalta. Ei enää näyttely, kisa kalentereiden selailua. Kuivuneita nakinpaloja taskuissa ja virttynyttä olemusta kaato sateessa kentällä. En edes halua ajatella, vielä, mölli tokot ja kaikki muut täältä tullaan!
Ensi kuulle ilmoitinkin molemmat pojat alokas luokan mölliin ja Niilon tiedän pärjäävän. Jalosta en ole laisinkaan varma, yritetään kuitenkin. Kivaa viikonloppua kohden kaunista luvattua sunnuntaita.
Me ainakin lähdetään metsään samoilemaan ja nautiskelemaan. Luontoakin olisi ihana kuvailla. Kommentit

 1. Hyvää syksyä myös teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja myös teille kaikille, hämärän hyssyä,
   kynttilänvaloa ja ihania koiruuksia :)

   Poista
 2. Ne on niitä ns. mielipide juttuja ;) Ja niistähän ei voi kiistellä. Vai voiko? :D Niin tuntuvat kaikki ainakin tekevän.

  VastaaPoista
 3. No ei voi ja hyvähän se on että on mielipiteitä ja
  syntyy keskustelua, vaikka kaikkee ei aina ymmärrä :))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥