Jäljen jäljillä

Vastustin ensin koko facebookkia , mutta kappas löysin nuoruuden aikaisen bestiksen sieltä kaveriksi. Jännä fiilis näin monien vuosien jälkeen. Muutenkin kavereiden kuvia on mukava iltasella katsella ja kuulumisia lueskella.
Pojat puhaltaa lattia tasossa, leikittiin paikka makuun kautta piilosta. Ihanaa että on ukot. Aika noloa olisi yksin leikkiä palloilla pihamaalla.Tai jutella lenkillä. Katsella yksin telkkaa. Syödä karkkia ilman vahtivia silmä pareja. Mennä nukkumaan ilman karvoja suussa. Juoda karvaton aamukahvi. Jäädä sohvalle kun saa valita kaatosateen.

Niin, elämä ilman noita töhnäpäitä olisi niin paljon kuivempaa kaikilla elämän osa alueilla etten halua edes kuvitella. Tokoilukin eilen sujui rattoisassa hengessä. Minä myönnän olevani enemmän toko tyyppi. Siinä on selkeyttä muutoin päivittäisen kaaoksen selätykseen. Jäljestys sensijaan..kuka opettaisi minulle sen fiiliksen??

Ensin rämmit pellon reunaa rikkoen maata ja piilotat pullia askeleille, sitten odottelet toisenlainen pulla suussa että jälki vanhenee. Haet koiran ja laahustat liinan perässä ja odotat maaliin pääsyä. Näyttelyissäkin tuntuu varpaissa asti kun aletaan kantaa tarjolle ruusukkeita. Tässä ei.

Vihjeenä sain tilata kirjasen jäljestyksestä, taitaa tulla mukana Korrin opuskin. Huomenna tilaamaan. Kiitos M vinkistä. Mehän muuten oltiin Korrin suojelutestauksessa taannoin :)
Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Sulla aina niin upeita, millä lie teetkin :) Mutta Kiitos

   Poista
  2. Gimpillä oon opetellu pikku hiljaa tekee. :)

   Poista
  3. Mulla on se ladattu ja menee hermo ku en osaa tehä sillä mitään :)

   Poista
 2. Tuttu tunne. En osaisi kuvitella arkea ja eloa ilman kissoja vaikka joskus se helpompaa voisikin olla. Karvaiset kaverit täydentävät kaiken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja eihän elämän tartte olla liian helppoo sohvalla makoiluu :)
   Nytkin oikein odotan että Niilo nukuttaa mut ja Jalo herättää ekaks aamulla ja sitten pääsee mun suosikille,tunniks ennen töitä metsäteille :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥