Mansikkaa makeaa

Pojat kuivaa takapihalla, käytiin uimassa. Miten niin käytiin, minähän en ole uinut yli kymmeneen vuoteen. Järvi on koirien iso kylpyamme.
Kynsisakset ja korvien puhdistus aineet viimeistelevät harjauksen ohella ukkojen kauneus salongin tänään. Kyllä kelpaa puhtaana ja suittuna aloittaa uusi viikko.

Lauantai alotettiin töissä mansikkaleivoksilla ja tuoksuvalla kahvilla. Ihan paras aamun aloitus. Kiirettä on muutenkin piisannut ja mielenkiintoisia tapauksia lappaa ovesta sisään. Etten sanoisi väliin mielipuolisia, sillä helle ja loma kiireily sekoittaa totaalisesti eräiden aivot. Sylkykuppina paras vaihtoehto on myyjä.
Intiaanikin kävi, apassi, vaikuttava ilmestys. Kohteliaasti tuijotettiin työkaverin kanssa paikat loistaen tai eihän sillä nuorella ihmisellä paikkoja ole. Työpaikka on kesällä oikea kansojen sulatus uuni, ihanaa vaihtelua.

Ensi viikolla Jalolle näyttämään oikeaa tokoilua mestaruuskisoihin. Ajattelin jotta katselemalla palikat loksahtaa oikeille paikoille ja sitten vaan tehdään. Epäilettekö, älkää suotta, Jalo on aina ollut sellainen matkija tyyppi ♥

Kommentit

 1. Teilläkin kuulostaa olleen oikeen mukava päivä, täällä myös! Kissoja ei tarvi kuivatella ulkona kun harvoin suostuvat pestäväksi muutoin kuin oman kielensä kautta mutta pihamaalla tekevät turkkipuhdistuksia kierimällä selällään auringossa kivetyksellä, onneksi ei hiekalla kuitenkaan :D

  VastaaPoista
 2. Sen takia laitoinkin koirien allas, koska kissat tuskin uivat kuumallakaan :)
  Mutta hiekkapesuahan vois vaikka toimii.. Ties kuinka kiiltävä tukka tulis :)

  VastaaPoista
 3. Meikäläinen heitti talviturkin ihanan lämpimään Päijänteeseen menneenä viikonloppuna eikä liene yllätys, ettei uimakaveria tarvinnu mukaan paljoa houkutella. :p

  VastaaPoista
 4. No ei varmaan, en tiiä ees kuinka mulle kävis noiden kaa ku ne meinaa jo toisensa hukuttaa :) :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihanalta, tiedän tuon tunteen, kun kaikki puretaan myyjille. :) Nimim. paikallisen agrimarketin myyjä. Mutta koirien iso allas kuulostaa just niin ihanalta, kun se varmaan onkin. Neela ainakin ois onnesta mykkä.. :) Sitä kun ei saa kirveelläkään pois järvestä, kun hän on sinne päässyt. Viime viikonloppuna mökillä saunoessa, annoin neidin pulikoida ja ennenkun mentiin porukalla järveen pesulle, pistin koiran naruun kiinni, jotta se joskus kuivahtais. Arvaappa mitä neiti teki? Alotti kamalan huutamisen ja vinkumisen, ihankuin ois päätä leikattu! Hän ei pääse järveen, mutta muut pääsee - epistii.

  Mutta ollaan iloisia, jotta meidän koirat viihtyy järvessä eikä tarvii sen kummempia viilennyksiä tehdä. :)
  - Ella & Neela

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥