Loma esteitä

Lomalla pari päivää ja haluja tehdä vaikka kuinka paljon. Muutoinkin elän melkoisessa kuhilaispesässä täällä maalla, rallit rantautuivat aikasti lähelle ja autoja sujahtaa tasaisin väliajoin ohitse. Vilkasta oli iltalenkilläkin muutoin kuolleessa kylässä.
Huomenna tekisi mieli lähteä esteilemään Jalon kanssa. Hieman korkeammille esteille kuin omatekoinen pihassa. Tosin muutaman kerran Jalo on loikannut sujuvasti Niilon ylitse, joten mulla on aina este mukana varalla. Hauskaa sekin että metsässä Jalo hyppäsi puun rungon yli, kääntyi ja jäi odottamaan nakkia :)

Eräs juuri kirjoitti blogissaan, terve vaan, ohjaajan antamista neuvoista ja samoista jutuista mullakin ohjaaja korjannut. Palkka vasemmasta kädestä ja nyt vasta alkaa sujua alun hankaluuden jälkeen. Samaten mulla on taipumus kurkkia sivulle kuinka siellä seurataan. Lohdullista kaveri etten ollutkaan ainoa. Muitakin juttuja pitäisi pystyä korjaamaan ja Niilon ajoittainen poikittaminen jatkuu edelleen.  Pallo kainalossa yritän korjata tilannetta. Niilolle palkkana pallo toimii parhaiten, nakit ei edes kelpaa. Jalolla pitää niinä innostamattomina päivinä turvautua lihapulliin. Palaillaan ja tää lähtee huomenna esteileen.

Onneksi heinänleikkuu on historiaa, jos tokoilussa on ongelmia, niin tähän koneeseen Niilo hurahti kokonaan.


Kommentit

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥