Pullaista haaveksintaa

Olenkohan ollut hieman väsähtänyt koska töissä alkaa naurattamaan ihan mahdottomat asiat. Kaksin kerroin ollaan siis puuhasteltu ja pullaa syöty. Muuten, pullia on niin paljon erilaisia että on vaikea uskoa että aina suussa murentuu uusi ihanuus.
Huomisen vapaan kunniaksi tahtoisin valokuvailemaaan ajan kanssa, sillä ihan en tiedä lähdenkö sittenkään kisoja katsomaan, koska bestis ei päässyt koirineen kaukaa tulemaan. Heidän vuokseen olisin tahtonut paikalle, kun aivan liian harvoin tavataan. Huomenna katsellaan.
Kerroinkin eräälle pienoisen masennuksen pukkaavan paitaan kun luen ihanista päivityksistä jälki metsillä, pelloilla, tottisteluista ja muusta mukavasta. Minä en vaan ehdi. Laitoin tänään taas papereita lisää eteenpäin, niinkin hienoja kuin liiketoimintasunnitelmat.  Tahtoisin vaan ajan kanssa reenailla ja kuvailla. Kuvaavaa on että tulee heti orpo olo kun lähtee kaupalta, ihan kuin jotain puuttuisi ja kukaan ei kysele mitään.

Varokaa, saattaa pukata kamalasti kuvia jos oikein innostun. Sormet syyhyten odotan viikonloppuvapaata poikien kanssa. Ehtiskö tehdä muutaman metrin ja minuutin jäljen??

Kesäisesti Tervetuloa sinulle Nea , toivottavasti viihdyt lukijana ja palautetta saa aina antaa ♥

Kommentit

 1. Aina vaan ei jaksa ja ehdi, eikä tarvitsekkaan. Mekin ollaan aika rennosti nyt otettu, kun bh läpäistiin, jälkeilty ollaan ja ulkoiltu, siinä se. Ollaan vetreempiä taas, kun ruvetaan tokoilemaan. :)

  VastaaPoista
 2. No hyvä, tuntuu vaan joskus että kaikki touhuaa niin kauheesti että meinaa laiskaksi ittensä tuntee, tosin menee mulla kesällä tollanen 180h kuussa töissä :) Niiloa yritin Kangasalan BH kokeeseen, oli täynnä :) Nyt ulkoileen edes...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai voi harmi. :/ Kyttäät jonkun kokeen ja soitat heti, kun ilmoittautuminen alkaa, niin mekin saatiin paikat ihan ensimäisten joukossa. :) Taitaa niitä tälle kesälle ja syksylle vielä jokunen olla. :)

   Poista
  2. No yks ois kiikarissa Padasjoella ensi kuussa, soitto aika elokuun alussa :)

   Poista
  3. Luuri käteen vähän ennen ilmon alkua ja samantie sitten soitto!Pidän peukkuja. :) Koska Jalon kanssa meinaa :)

   Poista
  4. Vuosiluku Jalon kanssa hieman hakusassa,oikeesti kahden vuoden projekti valioida se ;)

   Poista
 3. Sehän tarttee esim pk jäljest tuloksen jk2 et voi valioituu. Mutta tsemppiä! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥