Viikonlopun vietit

Esine ruutu kaiketi kannattaa merkata, aiemmin toki olen. Hajamielisenä pellotin lompakon, avaimia, huulikiillon sekä puhelimen. Onneksi on kaksi terävää poikaa ja kaikki nousivat pellosta ylös. Huh !!
Jalon kanssa pyöräilty pitkin metsäisiä teitä, eilen viitisen kilsaa ja tänään kolme. Lisäksi tottisteltu ja reenattu BH-kokeen liikkeet. 

Meinattiin tänään mennä susi/karhu testaukseen, onneksi en ilmoittautunut. Koipi sen verran pahana että hankala olisi siellä pidellä. Mikä siinä on että kun menossa jonnekin aina sattuu. Tosin mulle sattuu keskivertoa huomattavasti enemmän. Tällä kertaa päätin rankaista jalkaa jättämällä sen kuorma lavan alle ja viimeistelemällä pudottamalla sen onkaloon.

Ensi kuussa sakemannit näyttäytyy Mäntässä. Jalon kanssa ihailemaan paikan päälle. Miksei Niilo ?? Nipa on sen verran äänekäs oman tahdon valtija ettei ihan kahvitella rauhassa. Eihän se muista koiruuksista välitä, mutta kyllästyttyään kiskoo päänsä kaulapannasta läpi ja ottaa ritolat. Oman elämänsä sankari.

Lokki kiskottiin tänään, poikanen, kanervikosta irti. Siivistään räpiköi raukka. Vietiin lähemmäs rantaa ja iloisesti kipitti veteen ja itseään puistellen lipui aavalle. Onnea sulle ♥




Kommentit