Se ei tykännyt lähtee

Minulla pitäisi olla upeaa kerrottavaa päivästä ja kaikista kivoista jutuista joita opimme. Vaan eipä ole. Aamulla heräilin ajoissa käyttämään ukot ulkona ja siitä sitten lämmityksessä olevaan autoon Jalon kanssa. Auto ei käynnisty. AUTO ei käynnisty. Paniikki. Eihän se sitten halunnut lähteä tokoilemaan, väsytti varmaan kaiken maailman reissut. Tuleehan noita, mutta harmituksen määrä tokoilu päivän, odotetun ja toivotun, oli suuri. Suunnitteilla oleva koulutus olisi ollut yksilö ohjauksessa olevaa ja osittain yhteistä tokoa, mitoitettuna juuri oman koirasi tarpeille. Kouluttajana Heini Seppä.

Muutama muukin reissu suunniteltu, mutta ollaan niistä ihan hiljaa ettei herra auto saa vihiä. Saattaa mieltään jälleen mokoma osoittaa. Olisin niin mieluusti jakanut päivän kanssanne. Minulle  on ilmestynyt kaksi uutta lukijaakin. Onneksi jaksatte mukanani. Hyvityksenä muutamia kuvia ja palaillaan iloisempien asioiden ja kuulumisten kera.


Ja katsokaa kuinka ihana gorgi lapsukainen minua töissä kävi tervehtimässä ♥                   Tervetuloa Reeta ja Nanne, toivottavasti pystyn tarjoamaan joitain kivoja hetkiä ♥

Kommentit

 1. Nuo autot tuppaa kettuilee just silloin ku ei tarttis. Harmi, että koulutukseen ette päässeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ku Niiloo haettiin pienenä autosta meni kansi tai jotain ja koko pitkän matkan ilmajoelle 300m km päähän ja takas hain kaikista järvistä vettä cola pullolla.
   Kaatodase iski tottakai ja ulkonäkö kasvattajan luo saavuttaessa.Ainakin muistan ton reissun ;)

   Poista
  2. Hitto ku osais kirjottaa, kaatodase ei ju..kaatosade

   Poista
 2. No höh. Semmosia ne autot on. Jäädään odottelemaan niitä teidän tulevia reissuja - mutta hyvät "hyvityskuvat" olit ottanut ;) Varsinkin tuo ladunvarsikuva - onko kuvan komistus Jalo vai Niilo? Taitaa olla Jalo...

  Mukavampaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötätunnosta ja tää maalla asumisen haitta on matkat, ei ihan hennonu taksii soittaa 60 km ja takas, huh ! Ei julkisii, ei mitään. Joo Jalo, jos sanotaan näyttelyasennosta mitään, niin Jalohan harjoittelee ja seisoo missä milloinkin just noin ihan itellään :)

   Poista
 3. ymmärrän niin sun harmituksen määrän :( toivotaan että nähdään Heiniä uudestaan vielä.
  kivoja kuvia ja Niilo oli vamaan mielissään kun sai päivän olla teidän seurassa ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, mutta kun tää kolahti niin kovaa ku aina ku on jotain tärkeää. Lue yllä :D Mun varautokin on sellasessa hapessa että oikeesti alkanu kasvaa sammalta :D Jarruja siinä ei oo eikä se oo rekisterissä, mutta saiskohan sen vielä käyntiin?? Tekeekö ees jarruilla mitään??

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥