Seuroissa

Siinä ne pyhät solahtivat nopeasti ja varkain. Laiskottelun makuun ( mihin?? ) päässeenä on vaikeaa orientoitua huomiseen. Ruukku tilausta pukkaa ja multaa pitäisi kaiketi jo suunnitella viherpeukaloille. Tehtiinhän me kaikkea kivaa ja vähemmän kivaa, siivoilu ja taas siivoilu. Aloitettiin kämpästä, jatkettiin autoon, puunattiin saunaa ja siinä vaiheessa kämppä oli jo sekaisin.

Ehdittiin tavata Jalon kanssa Evolla kaveria koirineen, tokoilla ja liittyä Tuuloksen koira kerhon jäseneksi. Nyt olenkin Jämsän, Padasjoen sekä Tuuloksen seuroissa mukana ja voin yrittää ehtia mahdollisiin reeneihin edes jonnekin. Tuuloksella tuntuu olevan mukava meininki ja on ihanaa päästä osaksi porukkaa ja joitakin jäsenistä olenkin tavannut sekä vapaalla että kisoissa.

Kisat sen kun lähestyy ja Niilo kiljuu. Mitä vanhemmaksi ukko käy sen malttamattomampi ja riehakkaampi hänestä tulee. Tosin tottelevaisuus on a-luokkaa, sillä tunti sitten pimeällä pellolla joku lähti melkoisen läheltä äkäiseen ja Niilon kirmattua perään yhdellä seis käskyllä stoppasi ja palasi viereen. Minä siinä liinassa roikuin viimeisillä voimilla Jalon uhmatessa valjaiden kestävyyttä. Selkä parka.

Kuinka ihanaa kaksi uutta lukijaa liittyi joukkoon ja sain lisää luettavaa. Tervetuloa tytöt, SK ja Annika ♥

Kommentit

  1. Kiitos! Kyllä täällä teidän juttujenne parissa tullaan viihtymään! ;)

    VastaaPoista
  2. Videoo teidän menosta (treeneistä) ois kiva välillä nähdä. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva idea, saiskohan ukon ?? kuvaamaan, se inhoo tosin kameroita ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥