Bh kokeen harjoituksissa

Kummallista tapahtui aamulla herätessä. Niilo käyttäytyi vallan oudosti ja ramppasi ulos ja sisään. Selkeästi ukolla oli paha olla ja inisikin hiukan. Ulkona kauhoi lunta suuhunsa ja sisälle taas tullessa suu pielistä valui kuolaa. Yritti leikkiä ja katseli ikkunasta ja taas mentiin ulos. Ideoita?  Itselle tuli mieleen eilinen ja puuhailu isännän kanssa lumitöissä, liikaa lunta vatsaan?  Isäntä jäi seuraamaan vointia ja illalla taas ihan normaali. Lähdettiin sitten BH-kokeen kaupunki osioon ja siellä meni vallan mainiosti. Alussa hieman otti kierroksia muutamasta koirasta, mutta meni nopsasti ohi.

Ohitukset ok, häiriö koirat ok, ryhmä ok ja paikalleen jättö ok. Loistavaa. Vaikka viimeisestä kerrasta Niilolla on hieman aikaa, sieltä ne kaikki opit nousivat kuin itsestään. Kannatti ajaa 90 km yhteensä lumituiskussa. Huomenna perjantai, kaikille jee.


Kommentit

 1. Voi Niiloa, onneksi tuntui helpottavan ja toivottavasti ei vaivaa enää. Meidän on vaikea verrata kokemuksia kun kissat eivät ihan samoin tavoin sairasta... eivätkä kyllä mieluusti sitä luntakaan söisi kun ei niitä sinne kinoksiin juurikaan muutenkaan saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että meni kaupunkiosio hyvin! Teidän juttuja on ilo seurata ja miusta on erityisen mukavaa lukea kuinka siulla on koira töissä (itselläkin tulee työharjoittelussa olemaan mutta olen tallilla..:)). Meille tuli tuosta Neelan lumessa telmimisestä ja sukeltelusta hiiva toiseen korvaan ja arvatenkin johtui siitä kun korvat ei sukeltelujen jäljiltä kuivaneet. Mutta ei kyllä ole lumesta mitään tuollaisia oireita tullut. Toivottavasti meni teilläkin ohi. :)

   Poista
  2. Kissat ei pahemmin lumesta tykkää,ainakaan useimmat. Onneksi
   tosiaan nyt helpottaa vaikka hieman säikäytti koko tilanne, huh.

   Poista
  3. Neela, kiva kuulla että tykkäät.Koira töissä herättää monia tunteita,pääosa onneksi iloisia, mutta ihmisistä kaikkein uskomattominta on että se koira todella on sakemanni:)
   Ihkua että saat myös harjoitteluun koiran mukaan:)
   Lumi tuli ekana mieleen, mutta täytyy seurailla vielä uusiiko.

   Poista
 2. Hienoa että BH näyttää hyvältä!
  Ja noi oireet käy ainakin tasan yksiin meillä silloin kun on ahdettu kupu täyteen lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä tuli sitten samanlaisia kokemuksia lumesta. Hyvä sinänsä että tuosta ainakin toipuu, Niilo on kyllä melkoinen lumimies:)
   Yllätyin itsekin kuinka hyvin kaikki meni harkoissa:)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥