Kieli poskella pakkasessa


Torstain tokossa vaikuttivat molemmat pojat. Niiloa alkoi paleltaa siihen malliin että kiskoi takaperin pois kentältä. Jaloa ei taas muuten hutsittanut, vaikka paikka makuu menikin ihan hyvin. Seuraaminen oli ihan kamalaa. Pujottelu koirien välistä ihan ok. Niilon kanssa otin pitemmän paikka makuun, joka meni hyvin. Seuraaminen ok. Muuten otti kierroksia hieman liikaa toisista ja luulen ukon todella halunneen kentältä kiireesti lämpimään.
Seuraavan viikon reenit jäänevät väliin, mutta tarttee ottaa itseä niskasta kiinni ja järjestää koulutukset itse molemmille. Jalon kanssa puuhastamme töissä sopivassa välissä aina jotain pientä.

Vielä maanantai töissä ja sitten koittaa kaksi vapaata. Inventaario alkaa heti näiden jälkeen ja siinä on oikeasti myyjän painajainen.Vuosia sitä tehneenä en edelleenkään keksi siitä mitään positiivista.
Uusi vuosi päättää vuoden ja  siitä alamme laskemaan päiviä kevääseen. Kuinka pian se kuitenkin on täällä ja reenit saavat ihan uutta puhtia valoisuudesta sekä lämmöstä. Minulla ainakin.

Ihanaa Joulua kaikille ja nautitaan kukin omalla tavallamme. Minulle riittää poikien kanssa oleilu, kynttilät, rauha ja ihan vähän odotan jo alkavia alennusmyyntejä. Entä te, onko suunnitelmissa mitään ale löytöjä?

Kommentit

 1. Löysin ihanan blogisi ja olen lukenut vanhojakin kirjoituksia. :D t. sakemannihullu

  VastaaPoista
 2. Kiva ja kiitos :) Ihanaa Joulua sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää joulua toivottaapi Kaisu ja Rex Varkaudesta <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Joulua teille molemmille. Puruluita ja pipareita.
  Kanelin tuoksua ja rauhaa :)

  VastaaPoista
 5. Jos johonkin lemmikkitarvikekauppaan tulisi alennukset niin voisin valjaita, leluja, puruluita ja liinaa harkita :P Ilman niitäkin tosin pärjää, pari luuta tosin ostan mutta muut lähinnä ylimääräisiä härpäkkeitä. Jossain vaiheessa ne kyllä hankin, mutta en tiedä vieläkö.

  VastaaPoista
 6. Olen tilaillut Mustin ja Mirrin verkkokaupasta luita,leluja ja valjaat alennuksella. Sieltä kannattaa katsoa aina silloin tällöin:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥