Se tuli ja meni..joulu
Viikko on sujahtanut inventoinnin tuiskeessa ja vaihtuvissa sää oloissa. Pakkasta ja suojaa on riittänyt, ikinä ei aamulla enää tiedä kuinka pukeutuisi. Tapanin päivänä ulkoiltiin ja otettiin tottista kapulalla sekä muita juttuja melkoisen onnistuneesti. Kapula alkaa pysyä Jalon suussa ja tuonti onnistuu, no jaa metrin päähän. Ikinä ei voi olla täydellinen. Näyttely parin viikon päästä ja toivotaan että ensi viikolla olisi taas ohjattua toimintaa tokossa.

Ihanaa että teistä moni päivitteli uutterasti blogejaan, oli kiva lukea niitä pitkällä lomalla, kokonaista kaksi päivää. Maanantaikin kuluu töissä, tiistaina sentään huilitaan. Pakastin alkaa näyttää tyhjältä, joten huomenna kylmälaukku matkaan ja kohti Tuulosta. Reenit laitetaan samaan pakettiin hallissa.

Ajattelin ostaa pojille jotain kivaa kun joulu meni ihan tavallisesti. Toki hieman makupaloja kuonoon annettiin, mutta muuten ei edes jouluisia ruokia nautittu. Alan hehkuttaa vasta kevään korvilla kaiken ihanuutta. Koittakaa sitten kestää.  Kivaa lauantaita kaikille.

Kommentit

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥