Asiaa jalkineista

Palatakseni vielä liikunta päivitykseen, yllätyin itsekin kuinka paljon loppujen lopuksi liikumme. Kun välillä tuntuu että aivan liian vähän. Olen muutenkin tyyppi joka ei osaa relata millään lailla. Koko ajan pitäisi sitä ja tätä, muuten syyllisyyden raskas huntu humahtaa päälle.

Muuten tulipa sitten tilattua Icebug kengät, joihin pääsette tutustumaan tästä linkistä Creek+BUGrip. Huomenna aamulla sujautan jalkineet ensimmäistä kertaa jalkoihini ja menoksi. Toivottavasti kipeytyneet pohkeet ovat tämän myötä historiaa, koska liukkailla olen huomannut jännittäväni mahdollista liukastumista. Sen myötä kävely muuttuu paikoitellen köpöttelyksi. Kuinka monella teillä on sarjan kenkiä ja kokemuksia olisi kiva kuulla. Varsinkin haluaisin tietää menettekö niillä kauppoihin ja millaisin tuloksin?  Mietin koska tänään eräs mummo raahasi itsensä löysin liikkein myymälään ja naarmutti lattioita tavallisilla kenkiin sujautettavilla liuku esteillä. Pitäisikö kieltää niiden käyttö kokonaan ?
Kommentit

 1. Mä ostin kevätliukkaille Icebugit ja tykkään kyllä muuten, mutta mulla on sitä mallia (Ivalo), joissa on edessä vetoketju ja se tuppaa aukeamaan kävellessä, varsinkin jos vähänkään nousee mäkeä. Eli voisin lämpimästi suositella nauhallisia versioita. Kauppoihin en kyllä mokomissa uskalla, rappukäytäväkin on vähän siinä ja siinä, että mietin pitäisikö tipsuttaa ulko-ovelle sukkasillaan. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on nyt nauhalliset ja juuri tuota mietin että monesti hyppään lenkiltä suoraan autoon ja kauppaan, pitäisikö tosiaan sipsutella villasukilla kauppaan ;) Toiset kengät matkassa on hiukka hölmö idea :)

   Poista
  2. Juu, vetoketjullisissa on just tota ongelmaa. Itellä vanhoissa kulahtaneissa bugeissa sivuvetoketju aukeaa toisinaan kunnon lumihangessa taapertaessa. Nauhaversiot on paremmat. :)

   Poista
 2. En ite menis kauppaan tai muuallekaan sisätiloihin Bugit jalassa (omaan autoon en varsinkaan, sillä arvostan autoja kuin perheenjäseniä ;) ), sillä naarmuja ja kolhuja tulee tosi helposti. Ahistaa kävellä niillä jo rappukäytävässä, koska sielläki niiden käytön jäljet huomaa, vaan vaihtoehtoja ei oikein kerrostaloasujalla oo. Omiani käytän puhtaasti lenkkikenkinä ja ne "shoppailukengät" on ihan erikseen johtuen just tosta pintoja tuhoavasta vaikutuksesta. Mun mielestäni joissain julkisissa tiloissa on ihan kiellettyki kaikenlaisten liukuesteiden käyttö sisällä ja ymmärtäähän sen täysin.

  Lenkkikenkinä kehun bugeja kyllä maasta taivaaseen, vaan senhän tiesitki jo. :p On se vaan kiva fiilis, ku tietää pysyvänsä pystyssä kelillä ku kelillä. Ei tartte miettiä onko siellä lumen alla jäätä vai ei, sillä ku ei bugit jalassa oo mitään väliä. :)

  VastaaPoista
 3. Heräs kymysys, kuinka naarmutat auton kengillä???? Arvostan toki autoani ( vaikka uusi olisi saatava) mutta naarmutus :) Mä kun lenkkeilen usein niin että kävelen vaikka 12km ja mut noukitaan kyytiin matkalla jonnekkin, kengät muistettava siis ottaa mukaan :)

  VastaaPoista
 4. Siis auton mattoja ja kangaspinnoitetta meinasin. Itellä ainakin on kankainen se lattia/jalkatilan reunat, ja äkkiä niitä piikkikengillä rikki sörkkii, tämmönen tohelo ainaki. :p Mut tossa ite jo rikoin tota omaa kieltoani, ku en jaksanukaan ottaa ajokenkiä erikseen mukaan, joten varmaan tulee ajeltua bugeilla jatkossaki, ku onnistuin olemaan koheltamatta viimeksi.

  VastaaPoista
 5. Hah, et siis kävele katon kautta autoon :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥