Kuoppaista kulkua

Kuopasta toiseen kulkeepi lapsosen tie. Juuri kun kaikki alkoi näyttää selvältä tulee uusia kuoppia. Oikeastaan samoja onkaloita, jotka juuri luulin jättäneeni taakseni. Tällä hetkellä inhokki sanojani ovat pääoma, kirjanpitäjä ja kankainen mittanauha. Älkää edes kysykö.
Huomenna ainoa vapaa ennen joulua ja sunnuntai tietty. Ajattelin karauttaa harmaalla ratsullani Lahteen ja ostaa koko Holman prisman karkkeineen ja ruokineen. Kylän ainoat ruuat paikallisesta kitulasta syöty moneen kertaan, hienoisella irveellä.
Jalon kanssa töissä tänään ja ukko ihan oikeasti auttaa vaikkapa vain vartioimalla kassaa minun purkaessa kuormaa. Loistava mies.
Muuten, parin kokeilun perusteella hihkun icebookit jaloissani. Jäälläkin tossu pureutuu tiukasti pintaan ja liukastumisen vaaraa ei todellakaan ole. Ihanat, ihanat popot. Aamuinen lenkkikin pimeässä oli suorastaan nautinnollinen.
Illalla tokoiltiin ja reilun viikon hiljaisempi elo Jalon reeneissä oli tehnyt pelkästään hyvää. Antaumuksella vedettiin BH-kaavio läpi ja kaikki alokasluokan liikkeet. Loistavasti menivät. Nyt kun saisi lisättyä häiriön mukaan, kaikki olisi kasassa. Niilo alkaa käsittää makaamisen idean. Siinä ollaan maailman tappiin, vaikka mami loikkii päällä, heittelee palloja Jalon kanssa, leikkii piilosta ja näyttää kieltä. Lisää harjoitusta vielä niin uskoisin homman pelittävän.
Ja sitten jouluisille ostoksille ja poikien sukkia täyttelemään. Toisaalta netin maailmasta löytää kaikkea ja melkoisen helposti. Juuri tilasin vitamiinejä. Kuinka paljon käytätte verkko palveluja eläinten tuotteiden tilailuun? Ja onko kokemukset olleet myönteisiä?Kommentit

 1. Kaikki koirien tarvikkeet hankin pääasissa netistä, joskus harvoin tulee lähdettyä oikein kaupoille saakka, itsellenikin tilaan vaatteet ym netistä, ei jaksa keskustasta juosta kaupasta toiseen, netissä ne on niin helposti etsittävissä ja katseltavissa. Ikinä ei ole nettishoppailuista ollut valittamista, lukuunottamatta yhtä vaatekauppaa joka on vasta uusi tuttavuus, kaksi kertaa sain saman virheellisen tuotteen eivätkä usko... Palautukseen.

  VastaaPoista
 2. Juuri näin ja äsken eksyin Peten koiratarvikkeet sivuille ja kuudella kympillä tulee ukoille jouluista iloa:) Oli paljon tarjouksia :) Vaatteita, noh noi kengät, en oikeastaan osta ku mulla on hovi seppälä Tuuloksella, tytöt tietää mut ja osaa jo ovella kantaa uutuudet kouraan. Kaikki ne mustat ja harmaat :) Hah haa, mutta toimii

  VastaaPoista
 3. Pyrin nykyisin siihen, että kaikki kissojen ruoat tulee netin kautta ZooPlussalta. Paketti toimitetaan vieläpä kotiovelle saakka joten huomattavasti helpompaa kuin kaupoilla käynti. Kissojen jouluilopaketti toimitettiin meille jo tuossa aiemmin, tosin yksi osa jäi odottamaan kuusen alusta :) Pitääpä joskus tehdä juttukin siitä mitä pukki etukäteen toi...

  VastaaPoista
 4. Sepä kätevää että kotiovelle, olen kuullut että joillain paikkakunnilla raakaruoat saadaan koirille myös ovelle saakka netin kautta, mutta ei täällä päin. Mulla on koirien ruuille matkaa 50 tai 80 km, oih ja voih. Odottelen juttuasi :)

  VastaaPoista
 5. Ihana työ sulla, kun saa ottaa koiran mukaan <3

  VastaaPoista
 6. Varsinkin nyt kun ostin kaupan itselleni ja ainahan ennenkin otin ukkoja mukaan. Parasta on että asiakkaatkin on oppinut tykkään sakuista, Jalolla on oikee fani kunta ♥

  VastaaPoista
 7. Jalo hoitaa taloushallin PR-hommat <3

  VastaaPoista
 8. Icebugit on kyllä ihan parhaat liukkaankelinkengät!

  Itse ostan eläimille tosi vähän mitään netistä, ainoastaan sellaisia juttuja, mitä ei paikallisista eläinkaupoista saa (haluan mahdollisimman paljon kannattaa niitä).

  VastaaPoista
 9. Minäkin haluaisn kannattaa ja kannatan uuraasti Tuuloksen Mustia, mutta välimatka 60-80 km tekee joskus siitä vaikeaa :) Itsekin kaupan tätinä ilahdun että vielä halutaan kannattaa ihan kauppoja :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥