Jouluiset

Minulla on tunne että maailma on keikahtanut pyllylleen. Kyllä. Aamuni aloitin haravoimalla pihaa oksista ja roskista. Metsässä katselin pajunkissa puskia täynnä pulleita valkoisia kissoja. Ohut jääpeite järven kannella höyrysi sulaen. Lämmintä riitti neljän asteen verran. Illalla tokoiltiin kaato sateessa ennen saunaan pujahtamista.
Hullusti tuntui keväältä vaikka järki kuiskuttelikin kiusaavasti, ei, vielä on matkaa jäljellä. Varaudu myllerrykseen, kinoksiin ja pakkasiin. Mutta kun en enää haluisi. Haluisin sen kevään. Voitasko skipata pari kuukautta edes tämän kerran ja herätä aamulla pistelemään narsisseja ulkoruukkuihin. Voitasko?

Tokoilu sentään meni sateesta huolimatta loistavasti, vaikkakin maahan meno tuotti Jalolle tuskaa. Liekö syynä kylmä kostea maa. Niilo sentään pamahti kerta laakista käskyn kuultuaan. Meillä on uusia pallojakin, yksi jopa hämäävän pitkällä narulla. Kuuluuko sitä vetää perässä vai mikä funktio sillä oikein on ?

Kaiken tämän porinan keskellä toivotan teille kaikille ihanaa Joulua. Nauttikaa kukin omalla tavallanne tai kuten minä en lainkaan jouluile. Nautin tosin ulkoilusta, tokoilusta ja ehkä saatan korkata alet jo pyhinä. Saatan jatkaa pihan haravointia ja istuksia sohvalla pojat vieressä. Kynttilänkin saatan sujauttaa valaisemaan pimeää maisemaa. Joulua ♥ Palaillaan vuoden vaihteessa.Kommentit

  1. Kiitos ja rauhaisaa pyhien aikaa joka tapauksessa sinne teidänkin porukoille!
    ps. Ihana uusi banneri :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, bannerissa idea yhdistää koko vuosi :) Ihanaa Joulua teillekkin ♥ Ja pojalle ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥