Joulun taikaa

Metsässä juoksemassa ja hiljalleen sateli luntakin. Parasta liikuntaa vapaana oleminen ja omakin mieli rauhoittuu hektisen viikon jälkeen. Vielä hieman rutistettavaa jouluun ja sormet jo syyhyää tammikuiseen arkeen. Ystävänpäivä seuraava etappi ja silloin on myös ihanaa muistaa karvaisia lapsukaisia. Anteeksi jos hieman etuilen, mutta meikäläisen vinkkelistä Joulu ja Uusi Vuosi elettiin jo ;)

Odottelen pakettia/paketteja saapuvaksi, tilailtu kaikkea kivaa. Joulun alla kaiken tulo hieman kestää totuttua kauemmin. Onhan tässä vielä aikaa.
Siskokin perheineen maassa kaukaisesta maasta saapuneena. Kuinka teitä ehtisinkään tapailla. Joulu tietenkin tulisi olla perheen parissa vietettyä aikaa, mutta minun kiireet ja aikataulut eivät aina kohtaa unelmaa. Kuitenkin kaikki olette ajatuksissa ja mielessä ihan jokainen päivä. Ukot vierellä tietenkin saavat sen kaiken mahdollisen huomion ja kyllä nuita hemmotellaankin. Mahat piukeina nukkua korsottavat tuossa ja toisella tassut vipattavat päivän muistoja kertaillen.
Suloistakin suloisempaa Joulun odotusta kaikille, joilla lapsen mieli vielä kohtaa Jouluisen satumaan. Käpertykää karvaisten viereen, sytyttäkää kynttilä ja ihan vaan naattikaa  ♥ Joskus siihen on oltava lupa.

Kommentit

 1. Tarkoitus ja päämäärä NAUTTIA joulusta kunhan vain tästä viikosta vielä selvitään. Ihanaa joulunaikaa ja rapsutuksia pojille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ois vielä ensi viikolla kaksi päivää :) Kisuille ihanuuksille rapsuja myös ja Ihanaa Joulua ♥

   Poista
 2. Itelle on nykyään melko vaikeeta saavuttaa sitä joulumieltä, joulu ku on kaikin tavoin erilainen ku mitä se lapsena oli. Tässä vaiheessa on tosi vaikea uskoa, ettei jouluun oo ku viikko. Aattona ja joulupäivänä jos joululta tuntuu, on se jo iso voitto. Lumi tekis kans paljon samoin ku se, että tyypit tykkäis lahjoistaan - elukat siis mukaan lukien. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, suunnittelin töiden jälkeen aattona jonnekkin syömään menoa ja poikien kanssa ulkoilua, oisko abc mitään ? Sitten voiskin pyhinä shoppailla aleissa Tuuloksella, ainoot jotka saa lahjoja on ukot :)

   Poista
 3. Meinaatko hakea Niilolle TK1 vai riittääkö yksi ykkönen ja siirrytte seuraavaan luokkaan? Milloin Jalon kanssa aloitat tokokisat? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Niilolle on juurikin tavoite TK1 ja sopivia kisoja katselen koko ajan. Varapaikoilla olen ollut, mutta ei ole osunut. Jalon kanssa haaveissa BH ensi keväänä, iso haave ja Jalolla liikkeet hallussa alokas luokkaan, mutta ne häiriöt ois saatava kuriin :)

   Poista
  2. Okei. :) Millaisia tavoitteita teillä on tokon puolelta? FIN TVA? :) Mä haluaisin pk jälkikisoihin, mutta meidän tottis ei taida olla niin hyvä, että kehtais. :(

   Poista
 4. Ei niin korkeita, Niilolle riittäs edes TK1 ja Jalollahan on sertit kasassa että haaveissa siintää muotovalio siis siintää. Jäljestä jos sais tuloksen:) Hei aina kannattaa yrittää, monasti kaikki menee paremmin kuin luulee ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥