Joulun odotuksissa

Tavattu kaveria ja kaverin koiria, ihanaa vaihtelua rupatella mukavia. Unohtaa työt ja vaan nauttia kahvista ja lämpöisestä seurasta. Tavattiin nimittäin Niilon veli ja eräs toinenkin ihanuus. Töissä taasen tyttö sai pyyhkeitä suljettuaan reilusti yli kahden, huonoa palvelua. Enhän minä voi velvoittaa kaukaa tullutta olemaan mielin määrin ja myöhästymään bussista. Kaupanteko ei koskaan ole helppoa, aina ei voi miellyttää, ei edes joka päivä.
Minulla oli kuitenkin vapaata ja ihan nautin vaan. Minustakaan tuskin on kellekään yhtään mitään hyötyä jos kuukahdan. Noh, silloin varsinkaan ei. Vanhetessa alkaa oivaltamaan ettei kukaan pidä meistä huolta jollemme itse ohjaile omaa elämää. Minulle koirat ovat sitä parasta lääkettä. Ihaninta sellaista joka ei edes maistu pahalta, lapsuuden kalanmaksaöljyt mielessä. Vai söinkö niitä lainkaan ?

Tänään ja eilen palauteltu tokoa taas mieleen. Kisa paikkoja metsästelen kuumeisesti. Tuppaavat vaan olemaan huisin kaukana ja ihan aika ei kuitenkaan kaikkeen riittäne. Muitakin ihania ajatuksia tokoilun saralta suunnitelmissa. Kesällä olisi koulutusta Hyvinkäällä ja oliko jo helmikuussa lähellä Lahtea luentoa. Tarkkaillaan tilannetta. Tahti kiihtyy Jouluun ja olisiko aika suunnitella pojille pakettiin sujautettavaa. Jotain erilaista ihanaa. Oletteko jo hommanneet eläinten lahjat ja voisitteko paljastaa mitä pukin kannettavaksi annoitte ? Ihan salaa ettei karvaiset kuule.

Jalolla oli muuten viikko sitten treffit kauniin tytön kanssa ♥

Kommentit

 1. mä olen inhonnut aina niitä röhkiviä vinyyli-possuja mutta pakettiin menee jouluksi sellainen <3

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä paras ja yks mullakin myydyimmistä leluista :) Meillä ollut jo monta :)

  VastaaPoista
 3. Se on tärkeää pitää itsestään huoli, nauttia vapaapäivistä ja tehdä asioita joista saa energiaa, olla siinä seurassa mikä voimaannuttaa ♥ Jotkut palautteet voi antaa myös mennä ohi vaan - ihmiset purkaa omaa pahaaoloa nykyään aina vaan helpommin toisiin ja vieraisiin.

  Meillä joulupukki taitaa tuoda Kingille sarjakortin johonkin hoitoon; hierontaa, suolahuonetta tai osteopaatti... Vielä on vähän hakusessa tontuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hierontaa, kuulostaa hyvältä idealta,oiskohan jossain lähellä..:) Suolahuone kuulostaa jopa oudolta :) Ja totta nykyään rutistaan ihan kaikesta ja mä kun en oo tyyppi joka matelee, asiakas saa hyvän asiallisen palvelun, mutta niihin kieli hommiin en rupee ;( Ihana sana, voimaannuttaa, just niin kävi ♥

   Poista
 4. Sarjakortin hierojalle (*kuiskaa hiljaa ettei karvapersaus vaan kuule*) sekä sellaisen geelipallon kaverilta lainaksi pariksi viikoksi, testataan onko kumi/muoviallergia myös tähän tavaraan, jos ei ole allerginen niin sitten pukinkontista löytynee myös yksi uusi vihreä geelipallo. Ja tilaus uudesta pikkuveljestä, katsotaan josko pukki sen toimittaisi joskus ensi vuoden aikana, mikä tahansa kuukausi käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieronta on siis suosiossa ♥ Geelipallo on Niilon mielilelu :) Pikkuveli ois kiva ja toivotaan että tarkoitar koiraa, itsellesi voit toivoa muunkinlaista veljeä, mulle kävis karvainen, mutta tarttis aikaa lisää ja isomman kämpän, auton,ääääk♥

   Poista
  2. Siis Rakkimukselle "pikkuveljeä", sellaista karvaista ja nelijalkaista nimenomaan tarkoitin :D Piskimuksen pikkuvelipuolta meille koitan saada aikaiseksi. Auton vaihto on jo "vaiheessa" eli siltä osin ollaan jo edistytty.
   Joskun about 40 vuotta sitten pyysin itselleni isoveljen. Äiti antoi pikkusiskon. Jos nyt pyytäisin pikkuveljeä, niin mikäköhän sieltä tulisi....

   Poista
  3. Sieltä tulisi ylläri pylläri :)

   Poista
 5. http://cehvelijakamuli.blogspot.fi/ Valitsin teidät! :)

  VastaaPoista
 6. Onko tulossa pentuja, kun on oikein tyttöä käyty katsomassa? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät he niin pitkälle vielä päässeet ja Jalo on vasta nuori mies ♥

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥