Kohti Uutta

Ihan pian olemme seuraavassa vuodessa. Kaikki ne uudet mahdollisuudet väijyvät nurkan takana. Selailinkin Lahden hallien tilannetta, josko olisi reeni paikkaa sisätiloissa. Häiriötä kaivattaisiin todellakin lisää ja nyt kun kiireet töissä hieman helpottavat, vosi olla aikaa paneutua ukkojen tokoiluun. Olisimme saaneet paikan avoon Janakkalaan, mutta ei tuosta Niilon kapula hommasta tahdo tulla mitään. Vastenmielisesti hyppää kapulan perässä esteen yli ja takaisin on turha kapulan kanssa houkutella. Jalolta tämä sujuu verrattain hyvin ja muutenkin tykkää kapulasta huomattavasti enemmän.

Kaikkensa saa yrittää että raahaa itsensä tihkuiseen, pimeään, kuraiseen pihaan iltaisin. Aikansa siellä rämmittyään sekin alkaa maistumaan ihan kivalta. Uskokoon ken haluaa :D. Lumesta en koskaan ole piitannut, mutta ainainen kosteus imaisee mehut sinnikkäästäkin tyypistä.

Josko sitten lähtisi ulos rapailemaan ja illalla selaisi kalenteria tokoilun osalta. Muutama olisi kiikarissa ja paikkaa metsästämään. Tuuloksella oli muuten sunnuntaina dodoilu? harkat, oliko oikea sana. Siinä sitä touhua hetken kummastelin ja näyttihän siellä muutama sakukin joukossa olevan. Tiedä sitten innostuisiko itse saati pojat? Oletteko kokeilleet?

Onneksi olisi suunnitelmia reenien suhteen ja voisinkin kysellä ehtisikö eräs tai eräät reenailemaan porukassa .

                                  ♥  Ihanaa Uutta Vuotta Kaikille ♥


Kommentit

 1. Ihanaa alkavaa vuotta teille kaikille <3
  dobosta on tullu mainoksia kovasti koirakerholta mutta
  meillä ei vielä ole toi hallinta kunnossa isossa porukassa
  niin en ole isommin kiinnostunut vielä ollut. Mutta sunnuntaina
  myöhemmin oltiin parkkihallissa ja siellä oli toinenkin koirakko.
  Heti alussa kerran jouduin sanomaan Fronylle ei ja sen jälkeen
  ei ollut heistä isommin kiinnostunut. Olisko teillä aikaa treffeihin
  jossain vaiheessa?

  VastaaPoista
 2. Meinasin jo sunnuntaina heittää viestiä, mutta puhelin ei ollu mukana. Noh mulla vasta sunnuntai olisi vapaa seuraavaksi. Hitsi ku oltas vielä lähempänä :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä kieltämättä matka pitkä :( mutta jos olette tulossa ja jos haluatte seuraa niin laita tekstaria. Siis sillon 5 pv. Mulla on kyllä siitä seuraavatkin 2 sunnuntaita vapaata.

  VastaaPoista
 4. Ok näin tehdään, kivaa Uutta Vuotta :) 19 päivä sunnuntaina sain paikan tokoon Riihimäelle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥