Autoilun hurmaa

Elämää koiran siis kolmen koiran kanssa sepustukset jatkuu. Oikeasti mietin kuinka varauduin pahempaan ja maalailin kauhukuvia ties mistä. Oikeastaan kaikki on mennyt riittävän hyvin. Yksi asia alkaa mietityttämään, matkustaminen. Purkasko takapenkin veks, veräjää tarvitaan viimeinkin eli hihkaskaa jos jollain c-sarjan mersuun sellanen nurkissa lojuu. Pari kertaa ukot olleet takaboxissa kolmisin muttei uskalla. Hirvittää.

Joskus ku tunteet ohi kulkevasta koirasta kuumenevat ja alkavat kiehumaan ei sinne kolmatta väliin viitti änkee. Toisaalta sellanen vedettävä kassikin käy välillä koirasta. Kuinka hyvä näkö nuilla on ?

Millaisia ratkaisuja pakettiautoa lukuun ottamatta olette koirille rakennelleet autoilun kannalta ihan henkilö autoon?? Ja se veräjä.Kommentit

 1. No siis veräjä ja väliseinä. Kuumakalle yksin ja pentu rauhallisemman kanssa toisella puolella. Tai aikuiset yhdessä ja pentu yksin. Toki c sarjalainen on aika ahdas moisella ratkaisulla. Huomasin vaan kun meen mersulla kuskasin. Mun autossa on takana enemmän tilaa niin noin mahtu hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karhuemo? Aika ahdas joo väliseinällä ja kolmelle tukala :O
   Millään viittis auton ostoon ryhtyy :( Hyviä ideoita kiitti :)

   Poista
  2. Perhe blogi:)
   Meillä ukko haaveilee E sarjailaisesta. Se ois kyllä paljon tilavampi. Mä onneks kuljetan pääsiassa omalla autolla koiria.

   Poista
  3. Huomasin vaihdoit nimee :) Mä haaveilen vaiks mistä ihanasta
   autosta ku ois sitä massii :D

   Poista
  4. No sepä se. Miks kaiken kivan täytyy aina maksaa kauheesti. :D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mä olen pohdiskellut omalta ja omien koirieni kannalta autoilua reilu vuosi sitten, tästä linkistä pääsee suoraan siihen kirjoitukseen. :) http://teamvallattomat.blogspot.fi/2014/08/uusi-pulma-nain-koirani-matkustavat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä ♥ Kivaa uutta vuotta sulle ja teille. Monia juttuja
   olenkin blogistasi urkkinut :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥