Pieniä unelmia

On taas aika suunnitella seuraavaa vuotta. Haaveilla unelmoida ja innostua. Minkään ei tarvitse toteutua tarkalleen mutta pienissä haaveissa on taikaa. Tammikuussa ainakin näytelmiä ja ihka ensimmäinen KV Aapolle. Jännää.
Eilen olikin vuoden viimeinen reeni ja olen edelleen haltioissani. Niin isosti onnistuttiin että jäi hyvä mieli. Sivut olivat Aapolla kauniita ja paikalle jääminen istuen onnistui myös. Paikkamakuu tehtiin myös perinteiseen tapaan maaten. Ainoa miinus on hienoinen näykkiminen joka varmaan johtuu vähennettävistä maku paloista ja kohdistuu lähinnä hihaan. Muuten supermies ja ilahdutti myös luokse tulolla häiriön alla menemättä kohteeseen. Nyt Aapolle lepoa joulukuussa, mutta ihan ei malteta joulupedille heittäytyä. Ainahan arjen sekaan voi sujauttaa muutamat sivut, luoksarit ja seisomiset. Ihan vaan ku se on niin kivaa. 
Nipan silmä muuten paranee vauhdilla sanoisin. Silmätippojen ja antibioottien yhteispeli toimii ja enää silmä ei ole niin syvällä kuopassa. Touhukas mies ja kapula reeniäkin ihan innostuneena reenaili.

Ensi viikolla jouluillaan kulkueessa ja sujautetaan yllemme jotain kimaltavaa, värikkään valoisaa. Elikkäs Koirakoulu Onnin vuotuinen koira kulkue Jämsän kaupungin halki, jos olet lähettyvillä tule ihmeessä iloiseen porukkaan mukaan .


 Tavoitteet listana

- Toko ALO Aapolle
- Näytelmiä muutama
-BH koe ( ehkä ei vielä )
-lonkkakuvaus vuoden lopulla sekä selkä
-Lisää kokemuksia ja onnistumisia
- Kaikille paljon iloista mieltä ja ihania lenkkejä
-Nipan terveydestä huolehtimista ja ehkä Rally tokon aloitus
-Jalolle ehkä näytelmä ja pientä reeniä
-Ehkä jotain uutta kivaa, aina on tilaa yllätyksille

Kommentit

 1. Ihania uutisia Niilosta! Ja on kyllä komea lauma, sydän pakahtuu! Rentouttavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 2. Niin on :)kiitos ja ihanaa joulun odotusta myös teille sekä kisuleille ❤

  VastaaPoista
 3. Komea lauma sulla!! ♥ ja rapsutukset Niilolle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se :) Ihania ukkoja kiitos ja perille menee raps rups ♥

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥