Jouluinen kuvaus

Kuva Marko Hokkanen

Koiravalokuvauksessa Tuuloksella sekä metsässä aiemmin Evolla. Sataa yllätys sentään. Sateessa on eroja, rankkaa kylmää sadetta, sadetta tuulen kera ja väliin tihuuttaa. Pihamaa muistuttaa perunamaata, joutomaata johon uppoaa niljakkaasti. Pyyhkeet rievut rätit harjat kaikki käytössä. Moppi ei ehdi joululomalle. Kuinka selviätte kurailun keskellä?  Niksejä muillekin jaettavaksi sillä kaikesta huolimatta on jaksettava harrastaa sekä ulkoilla. Äsken sateen yltyessä miltei huusin tuuleen, anna tulla vaan hieman lisää kiitos ja heti hieman helpotti. Kivaa pikkujoulun taikaa kaikille.

Kommentit

 1. Vautsi mikä joulukuva! Saispa kolmikostakin tuollaisen :P Ei toivoakaan et ne pysyis sekuntiakaan paikoillaan..

  Kurakelit on ihan hirveitä täälläkin. Eilen lenkiltä tultaessa oli villakoirat mahaansa myöden ja Martta selkäänsä myöden kurassa. Ei auta kuin pesulle kylppäriin suoraan lenkin jälkeen. Lumi olisi siis enemmän kuin tervetullutta vihdoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sain aamulla ihan ok kuvan ei jouluisen mutta kuiteskin ankkafileiden avulla, koklaan samalla tekniikalla joulukuvaa :D Joo kuraa on kaikkialla töitä myöden, kaks kuivempaa päivää ja taas mennään sateen keskellä, iloista joulun odotusta teille kaikille ♥

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥