Ihanuudet, koiran uudet


Sunnuntai kostean kuumana sai likimain itkemään ja ei todellakaan onnesta. Edelliseen kirjoitukseen viitaten ihanaa oli että jostain kumman syystä tavattiin Evolla ainoastaan pari itikkaa. Surku hupaisaa taas oli törmätä johonkin ökkiäiseen marketin pihalla ja käsi turposi pistos kohdasta reilusti.
Kaikki maailman inisevät ja surisevat, aloitan pian sodan, vaikka tunnetusti hento mielisenä en tapa kärpästäkään.

Pojat jaksoivat yllättävän hyvin kirmailla kuumuudesta huolimatta ja mikä ilahduttaa on Jalo. Metsässä muisti tulla katsomaan missä jengi liikkuu ja muutenkin seurustelee koko ajan enemmän. Pihallakin hakee huomiota aivan eri tavalla ja toivotaan että nuoruuden haihattelut livistelyineen poistuisivat kokonaan.

Matkalla katsastettiin taas uusi puoti tulvillaan herkullisia sisustus aarteita. Mitään ei tarttunut matkaan, koska olen oppinut pinnistelemään todella hyvin.Olisihan siellä ollut täydellinen penkki ja arkku, jotka eivät onneksi? olleet myytävinä.  Suloista kuitenkin tutkia erilaisia, persoonallisia ratkaisuja, joista ammentaa runsaasti ideoita niin omaan kuin työ käyttöönkin.

Lähtihän se lapasesta viimein kun oikea kauppa kohdattiin. Jalon kaupunki käyttöön suunniteltu panta päätyi ostos koriin. Tässä ei paljon pinnistelyt tuottaneet tulosta. Lohiöljyä tarvittiin myös.
Jostain kumman syystä itsensä on helpompi unohtaa ostostelun lomassa, mutta kaiken maailman koirille tarkoitetut ihanuudet vievät jalat alta. Olenko siis sopivan hölmö höynäytettäväksi ostamaan melkein mitä vaan, saahan kai lainaa jos tarvii?
Tapiolakin palautti kahteen kertaan maksetun koiravakuutusmaksun ja muita laskuja ei edes halua ajatella.

Sateli lotisemalla sunnuntain, mutta vasta maanantaina keuhkoihin sai vetäistä raitista ilmaa. Lenkkikin sujui aamusella iloisen kepeään tahtiin.  Rentoa viikkoa.


Sinä ohjaat, minä seuraan, matka jatkuu

Kommentit

 1. Millasella kalustolla kuvaat? Tosi upeita kuvia jälleen kerran.

  VastaaPoista
 2. Kiitti,Nikon D3100 ja sigman putki 18-250mm. Erillinen
  salama pitäs löytää sekä makro. Haaveita riittää :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa on kuvat :) komppaan Maikkia. ja nätti panta!

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia ja etenkin HIENOJA koiria!! Onko nää ihan "kotikoirina" vai harrastatko näyttelyiden ohella mitään muuta? Haluaisin saksanpaimenkoiran jossain vaiheessa tuon Valkoisen Paholaisen seuraksi, pitäisi vaan löytää Se Oikea kasvattaja ja erityisesti se oikea koira...

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Kyllä tässä yritetään harrastaa ja huomenna
  Jalolla jälkikoulutus ja sunnuntaina suojelu-testaus.
  Molemmat käyvät aktiivisesti ohjatussa tokossa ja kotona
  jatketaan harjoituksia. Molemmilla tavoitteena BH-koe,alokas-
  luokan toko ja luonnetestaus. Kun vaan aika riittäisi :))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥