Sydämen tykytyksiäTutulla rannalla tarkastin moneen suuntaan ettei ketään ole lähettyvillä. Katse siivilöi metsän ja tien pätkät ja hiljaisuuden keskellä laskin pojat vapaa käskyllä irti. Samassa läheisestä puskasta nousi mies airiksen kanssa ja erään sydän löi tyhjää. Pojat säntäsivät haukkuen koiran luo ja huudettuani Niiloa se TULI ja Jalo jatkoi nuuskuttelua, kaikki tutkittiin häntä ja mahanalus, poika. Sitten Jalokin TULI.  Ihan tässä liikuttuu.
Huomenna varhain viettämään jäljestys päivää ja kirjoittelen sitten kuinka pyörällä päästäni olen kaikesta informaatio tulvasta. Sunnuntaina suojeluun, joten melkoisen aktiivinen viikonloppu edessä. Ihanaa että ilmat suosineet harjoittelua.  Jalon kanssa pyöräilty ja molempien kanssa harjoiteltu kapulalla esteen ylitystä ja hakemista. Jalo yllätti lentämällä kapula suussa esteen ylitse useaan otteeseen. Mäntsälän lipukkeet ensi viikolle saapuivat, joten ei vaaraa tylsistymisestä.
Sadekaan ei haittaa, aina voimme illan hämyssä sytyttää vaikkapa tuoksuvan kynttilän.

Ja nyt ottaa isosti päähän.Saunasta tullessa olimme kotiin menossa lyhyen matkan, kun kolme moottoripyörää, kaiketi jossain kisassa ajoi pihamaamme lävitse. KYLLÄ!!. Pojat lähtivät perään ja karjuttuani kaksi pysähtyi hetkeksi ja kaasutti lujempaa Jalo perässä kohti tietä. Isäntä kaasutti autolla perään ja hieman ennen nelostietä Jalo saatiin kiinni. Pyöräilijät jatkoivat mistään piittaamatta ajoaan. Rikosilmoitus tehty ja arvatkaa kuinka suhtaudun teihin nilkkeihin tästä lähtien?!!
Kaikesta huolimatta hyvää viikonloppua.  Paitsi niille kolmelle.

Kommentit

 1. Ai kauhea toi motskarijuttu :( siinä ois voinu käydä tosi köpelösti.. ! Hyvä ettei mitään sattunut ja varmasti ärsyttää julmetusti tollaset vandaalit! Jessus :( asennevammasia nulikoita äidin pikku kullannuppuja tietty olleet.

  VastaaPoista
 2. Paitsi sattui, huomasin kirjoituksen jälkeen Jalon jalassa anturan
  repeytyneen. Leikkasin riekaleet ja aamulla käytiin ei jäljestämässä
  vaan eläinlääkärilla Lahdessa. Siihen jäi suojelu ja jäljestys :(
  Kyllä harmittaa niin paljon, haku päällä tyypeistä ja jos löytyvät,
  niin en todellakaan tiedä!!??

  VastaaPoista
 3. Paranemisia jalalle! Anturat ei kestä yhtä kovaa menoa, kun koiran pää joskus "vaatii". Täälläkin tullut todettua =(

  VastaaPoista
 4. Kyllä harmin lykkäsi,suihkuttelua ja salvailua. Eniten harmittaa
  kun ei itse ollut edes syyllinen tapahtuneeseen.
  Mutta kaikesta varmaankin selviää, kiitokset sinne :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥