Suojelu testissä

Jäljestys vaihtui hieman erilaiseksi, reissu eläinlääkäriin. Halusin tarkistaa ettei luita ole poikki ja kaikki näytti siltä osin olevan kunnossa. Tosin huomattiin että molempien takajalkojen anturat ovat irti, toisessa hieman pahemmin. Suihkuttelua, rasvailua ja sitomista, sitä on koiran pojan elämä seuraavan viikon ajan.
Mielessä pyörii monenlaista, mutta jätettäköön kirjoittamatta, sillä teksti tuskin olisi miellyttävää luettavaa.

Aamulla nappasin sitten Niilon ja lähdettiin suojelu testiin. Yllätyin, koska luulin Niilon handlaavan homman kotiin, mutta eihän se ihan niin mennyt.
Viettitaso keltaisella, saaliskäyttäytyminen vihreällä, puruote keltaisella ja toimintakyky  punaisen ja keltaisen rajalla. Puolustuskäyttäytyminen jäi arvostelematta. Testin suoritti Juha Korri ja suullisena Niilo jäi liikaa tuijottamaan testin tekijää ja ei " hullaantunut " itse asiasta. Niilo kyseli väliin minulta että mitäs nyt, meneekö hyvin, vai? Ihan  erilainen kentällä kuin kotona lelun kanssa, irti tuskin päästää.
Mielenkiinnolla odotan Jalon testiä ja harmittaa koska juuri Jalon kanssa olisi tarkoitus alkaa tätäkin lajia puurtaa. Voihan olla että yllätyn siinäkin testissä.

Elämään kuuluu pettymyksiä ja onnistumisia. Tämä viikonloppu voitaisiin haudata syvälle maahan ja eihän se auta kun nostaa häntä pystyyn ja uteliaana katsoa millaiseen kuoppaan seuraavaksi tipahtaa.

Vielä jos kehtaisi mainita, niin viikonlopun hinnaksi muodostui jäljestys -75, lääkäri -110 ja muut kulut päälle. Jiihaa!

Kommentit