Rentoutta kesään

Postia saapui elokuussa alkaviin koulutuksiin. Kouluttajan mielestä Jalon kannattaisi ottaa muutama oma tunti ennen varsinaista tokoilua. Samaa mieltä, koska ollaan  täysin juututtu paikoilleen ja kapulaa ukko inhoaa yli kaiken. Suuhun, tuo puinen mötikkä, ei kiitos.

Seuraaminen parantunut valtavasti siitä mistä aloiteltiin ja katse kontaktin luomisessa ei enää ongelmia.Tarkkuutta, hienosäätöä kaivataan liikkeiden oikeaoppiseen ja puhtaaseen suoritukseen.

Niilo kaipaisi omaa aikaa kokeiden valmisteluun ja laiskako minä olen vai kuinka tahtoo että aika ei yksinkertaisesti riitä. Sohvalla istuessa on niin kauhea säkki harteilla että tuskin telkkaa näkee. Kuka karistaisi kolkuttavan omantunnon pois ja antaisi ihmisen nauttia olostaan kuin koirat? Estoitta nukkumaan minne sattuu, ei haittaa vaikka kyhnyttää itseään julkisesti tai kellii räkä poskella.

Samaa rentoutta voisi kokeilla töissäkin, ihan vaan pienesti. Riittää kun kuuntelee puolella korvalla asiakkaan purkaukset .Eilen ensimmäinen aasiakas päätti tyhjentää likaiset pyykkinsä meidän tiskille.Isosti.
Kiitos siitä ja kiitos sille porukalle joka viikonloppuna levitti työpaikan takapihan täyteen oljyä.

Lukija kuntamme vahvistuu ja uusin jäsen Minka, tervetuloa sinulle. Kiva jos viihdyt.


Kommentit

  1. Rocky inhoaa kapulaa kans ylikaiken.. Eikä mulla oo oikein motivaatioo siihen kapulan opettamiseen..

    VastaaPoista
  2. Millähän sen mötikän sais kiinnostavaksi,
    sivelisikö maksalaatikolla? Eihän siinä, mutta
    kateellisena katsoo kapula suussa esteen yli lenteleviä koiria :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥