Reenaillen

                     


                                    "   VALOJA SYLIINI TUOTIIN "


Kuuntelin kotimatkalla musiikkia ja hymyilin. Pitkästä aikaa ilo läikähti sisällä ja kivan reenipäivän tuoma olo tuntui mukavalle.
Metsäiltiin ...oli hakua, jälkeä ja esineruutua. Aapo ajoi mallikkaasti jäljen ja kuusi keppiä nousi. Asiantuntevassa opastuksessa alan itsekin päästä jyvään sisään ja koiranlukutaito paranee. Janakin meni kuuleman mukaan hyvin ja päästiin mutkitta oikealle jäljelle.
Hakua vain katselimme ja mukavaa oli myös uusien tyyppien seura.

Huomenna pidämme pienimuotoiset seuran sisäiset toko kilpailut ja katsomme missä mennään ja mitä olisi paikattava. Meillä ruutu on parantunut ja Aapo ymmärtää jo sanan merkityksen. Seisominen etenee ja onnistuu jo useimmiten. Jäävistä istuminen sujuu hyvin. Kaukot ovatkin olleet hyvät. Kapulan noudossa asento tuodessa vaatii hieman viilailua. Kiirettä ei ole mihinkään mutta hyvä tietää mikä liike tarvitsee eniten huomiota.

Olenkin nostanut reenikerrat viiteen viikossa. Osan teen pihamaalla, osan metsässä ja osan tietenkin kentällä. 
Määrä tuntuu huikelta mutta kuron menetettyä aikaa ja pyrin pitämään reenit lyhkäisinä eli me mennään täysin ilon kautta. Mutta niin että tekeminen on etenevää ja siinä on johdonmukaisuus mukana. Aapo on kuitenkin pätevä koira joka jaksaa ja selkeästi nauttii onnistumisista ja yhteisistä hetkistä.

Loputtoman kiitollinen kaikesta avusta, kärsivällisyydestä ja selkeistä ohjeista. Jotakin on avautunut syvältä itsestäni ja fiiliksen mukaan mennään mutta jokainen hymyn päivä on voitto. Huomenna jatketaan ja taidankin sytyttää kynttilän ihanan päivän kunniaksi ihka uuteen tähtilyhtyyni.

Muutakin mukavaa tiedossa tässä kuussa mutta kuitenkin niin että lepoon, oman olon kuulemiselle jää riittävästi aikaa. Palaillaan te mukavat lukijat ja tervetuloa te kaksi uutta joukkoon ♥

Kommentit