Toko koe Jämsä

               Sen pienen hetken vaan oli maailmassa kaikki kohdallaan

Me pystytään edelleen, me osataan edelleen. Huikeista huikein tunne onnistua isosti ja ylittää itsensä. Korkkasimme avoimen luokan toko kisat hieman jännittyneinä mutta asiaan päästyämme rentouduin ja uskalsin. 
Kisapaikkana Jämsä ja tuomarina Juha Kurtti. Koe alkoi paikka istumisella ja seuraavat liikkeet oli jaettu kahteen osaan. Hieman jännitin saanko paletin kolmasti kasaan autolta kehään mutta sainhan minä.

Viimeisestä kisasta on vierähtänyt aikaa mutta jotain aukesi syvällä sisimmässäni. Sain positiivista kannustusta tukijoukoilta ja luotin itseni. Siinä ne tärkeimmät ja ehkä kaikkein suurin on luottaminen itseeni ja koiraan. Me olimme me.

Saimme viisi täyttä kymppiä ruudusta, luoksetulosta, noutaminen, estehyppy ja kokonaisvaikutus. Ysillä mentiin istuminen maahanmenon yhteydessä eli ne kaikkein mulle vaikeimmat joiden kanssa olen työstänyt onnistuivat nyt täydellisesti.  Merkin kiertäminen Aapon mieliliikkeenä meni 7 koska kierrossa kaatoi esteen. Pieniä virheitä joita on helppo korjata kuten jo aiemmin olen maininnut. Kokonaispisteet 273 ja sijoitus 2/9 !! Hyvä me !

Tuomarin kommentti Aaposta liikutti syvästi, hyvin tekevä äänetön koira joka tekee tarkasti liikkeet.  Voiko kauniimmin Aaposta sanoa ♥


Aktiivikoirat oli muutenkin edustettuna kisoissa. Pieni pippurinen joukko. Marita sijoittui kolmanneksi samassa luokassa.  Hyvä me !! Kommentit