Ja meillä oli lomaaSitä pusuttelua ei aina

Elämä on ihanaaMe kaksi onnellistaPoika joka rakasti puita


Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän
 
Julkaistuani tämän olen todennäköisesti työn äärellä ja riemukkaat päivät poikien kanssa takana. Me leikimme, ulkoilimme, haravoimme ja Jalo kaiveli pihaan kuoppia.
Muistimme myöskin harjoitella niin pihamaalla kuin yleisillä paikoillakin.Jalokin alkaa selkeästi innostua tokoilusta ja kontakti parantunut kautta linjan. Meillä on kuitenkin vielä paljon tekemistä, varsinkin seuraamisen tarkkuudessa. Lenkeillä ollessa Niilohan seuraa vapaaehtoisesti vapaana, liekö Jalosta koskaan saa noinkin kuuliaista.

Uusi kamera käytössä, hieman taas opeteltavaa. Tekisi mieli vieläkin laadukkaampi malli, mutta en usko että kahden sakun kanssa kuljeskellessa kannattaa kalliimpaa mukana raahata. Mitenkähän minulle kamera kaulassa käykään jos pojat päättävät kiskasta kumoon?  Toivottavasti kamera ottaa hyvän tilanne kuvan.

Kommentit

  1. Saako udella, että mimmonen kamera on kyseessä? :) Itekään en järkkäriä kehtaa talutellessa käytellä, eikä sillä yksikätisenä oikein kuvailla voiskaan, mut pokkarin kanssa ei oo niin justiinsa. Aina siinä silti riski on, että turvalleen lentää, ku keskittyy kameraan jalkojensa sijaan, oli kompuroinnin syy koirassa taikka ei. :p

    VastaaPoista
  2. Nikon 5100 sigman putkella ja ainahan voi sitten
    putkia ostaa lisää.Tosin unelma putkella ois hintaa
    lähellä 2000, mutta joo se on unelmaa:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥