Matka eiliseen

Selatessani videoita ajattelin laittaa pari näytille. Kuinka vähän loppujen lopuksi niitä tuleekaan otettua. Yritystä kyllä on ollut, mutta aina jokin menee totaalisesti pieleen. Tässä nyt kuitenkin. Ensimmäisessä lyhyt pätkä Niilosta ja Combosta. Videossa Combo lähellä kymmenettä ikä vuottaan. Elämäni koira, hellyttävä, uskollinen, 45kg kultaista sydäntä. Sinua en halua unohtaa.

Toisessa Jalo vauvana ja Niilo ohjaa tilannetta. Kuinka liikuttavaa ja tuossa Jalo makoilee nyt huomattavasti isompana nallena aivan lähellä.

 

Kommentit

  1. Voiskohan päivä ees paremmin alkaa ku näkemällä videota sakemannin pennusta. :p Ihana hömelö sompailija! Niin äkkiä meni pentuaika niiku menee aika näin myöhemminki, että aivan liian vähän tulee videoita kuvattua. Pitäis ryhdistäytyä asian suhteen, on meinaan niin mielettömän kiva katella elävääkin kuvaa otustensa menneisyydestä ja etenki siitä ihan normaalista arjesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kyllä ne sunkin videot päivää piristi:)
      Luvataan nyt että otetaan enemmän videoo ja laitellaan
      sitten tänne blogeihin kaikkien iloksi:))

      Poista
  2. Oli kyllä komea iso kaveri ensimmäisessä videossa ja toisesta täytyy sanoa, että ei ole kyllä kömpelön hajaparikorvaisen sakunpennun voittanutta - ehdottomasti hellyyttävin rotu kasvavassa iässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Combo oli sellainen iso lempeä ukko ja samaa mieltä, kyllä
      saku pentu on vaan niin lutunen:)

      Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥