Kuolataan bonuksia


Meillä oli eilen Jalon kanssa melkoisen kiireinen päivä töissä. Työnjako oli selkeä, minä palvelin asiakkaita ja Jalo hurmasi kassalla.
Aamulla herätessä satoi jälleen ja hartaasti toivoin pientä taukoa lenkin ajaksi. Me saatiinkin reilu tunti sateetta talsia ennen uutta kuuroa. Hip huraa.

Mirri liike yllätti jälleen kantaessani bonuksilla luu pussillisen sekä täydennystä  raakaruokinta varastoon. Meiltä oli lopussa kalkkuna, sikamix ja kasvissose. Vielä jäikin kirstun pohjalle käytettävää. Oletteko olleet tyytyväisiä bonukseen ja ostatteko jotain erityistä vai perus juttuja?
Minä taidan olla melkoinen bonus friikki ja uskollinen tietyille liikkeille. Näistä ostaminen on helppoa ja vaivatonta, tietää mitä yleensä on tarjolla ja laatuun pystyy luottamaan. Ehkä minulla ei vaan olisikaan aikaa seikkailla kymmenissä liikkeissä vain pettyäkseni uudelleen ja uudelleen.

Tuuloksella oli muuten koiranäyttely, olikohan kukaan tutuista siellä?  En sitten lähtenyt halliin, koska pojilla alkoi olla jo liiankin hauskaa autossa.

Ikkunasta katsoessani sade huuhtelee jälleen rankasti maisemaa. Voisiko tämä jo loppua? Ehkä lähdemme kuitenkin ulos ja uusi harrastuksemme olkoon mutapaini.
 
Lopuksi vielä pari kuvaa miltä saksanpaimenet näyttää metsä keikan jälkeen.
 

 

Kommentit

 1. Meillä vaan toinen koira + kanit ja hiiret syö M&M:stä saatavia ruokia ja nekin on kaikki niin pieniruokaisia, että tarvii harvoin käydä, joten bonuksia ei oikein meinaa kertyä. Paljon syöville ja muita ostoksia tekeville varmaan ihan ok järjestelmä.

  VastaaPoista
 2. Meillä hieman vaihtelee, nyt oli tullut 60e ja hieman
  yllätyin itsekin. Tuolla rahalla saa jo paljon ruokaa:)
  Oli kyllä runsaasti viime jaksolla ostoksia ruoan lisäksi, pantaa ja vita-
  miinit loppu.

  VastaaPoista
 3. Mieitn piti tuulokseen mennä kattelemaan (heh, onhan tuo kivenheiton päässä) mutta ei eksytty käymään kuin kaupassa. :)

  VastaaPoista
 4. Noh kaupassa mäkin kävin ja autolla, seppälässä ja autolla, mustissa
  ja yllätys autolla jossa olikin hiljaista. Lasit oli jo niin huurussa
  että eivät nähneet mitään haukkua:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥