Pimeän pitkässä sylissä


Pimeä ei täällä  maalla ole romanttista kynttilän tuiketta, vaan ihan oikeaa pimeää. Sellaista pimeää missä kompastelee ja raapii otsansa risuihin. Lupasin kuitenkin pojille metsä lenkin ja sinne olisi lähdettävä otsalampun kanssa.
Ensi viikolla alkaa ohjatut tokoilut ja muitakin suunnitelmia vireillä. Näyttely harjoitukseenkin lupauduin mukaan. Tietää tosin pimeillä teillä ajamista. Kuka pudottaisi minut paikkaan missä loistaa kelmeät katuvalot ja kuitenkin olisi rauhallista elää ja olla. Tietääkö kukaan?
Jalon tyttöystävä kävi työpaikalla, valitettavasti Jalo ei ollut paikalla. Tuoksut sentään housun lahkeessa vein kotiin tuliaiseksi. Täytynee järjestää nuorille treffit.

Oletteko muuten huomanneet kuinka kura, märkä kostea kura haisee. Ummehtuneelle, pahalle. Kaikkialla löyhkää mädäntyneelle syksylle. Missä on raikas, pyykin tuoksuinen kuulas syksy. Tämä tahtoisi sellaisen.

Kommentit

 1. Ihanaa se pimeys, mutta ei aina kovin käytännöllistä. Kynttilöiden polttaminenkin on taidelaji kun on eläimiä, mihin niitä voi levitellä ettei tassut pala tai koko kynttilä kaadu. Onneksi nyt on takka, sen loimussa varmasti viihdytään syksyllä. En kuitenkaan pahakseni panisi jos maalle saisin kissojen lisäksi sen koirakaverin, jonka kanssa voisi sitten kompastella siellä pimeässä. Mies oli reilu ja osti meille jo otsalamput pimeitä ulkoiluja varten, minä olin jo heijastinliivit hankkinut. Ihanaa kuratuoksuista syksyä siis, pakko siitäkin on yrittää nauttia!

  VastaaPoista
 2. Mullakin roikkuu kaikki kynttilät yläilmoissa kupeissaan.
  Ennen poltin kauheesti lyhdyissä ulkonakin, nyt on pakko
  ladata halogeenit valaisemaan pihaa. Ja juu, meinasin
  eilen illalla ottaa kunnon voltit, metsä meni hyvin, mutta pellolla
  ainooseen kiveen:))

  VastaaPoista
 3. Tää linkki ei varmaa toimi ku puhelimella laitan mut kokeillaan m.facebook.com/messages/read/?tid=id.478466365526657#!/photo.php?fbid=116298405185602&id=100004163293825&set=a.107711842710925.16864.100004163293825&ref=m_notif&notif_t=group_comment_reply&__user=1201781345

  Jos en väärin kattonu niin eikös oo sun koira? Paljon muidenkin koiria joita väittää omakseen. kannattaa kattoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoittaa ettei pääse? Olisi ollut kiva
   nähdä mistä on kyse.

   Poista
 4. No hyvänen aika,ite en oo facebookissa, mutta mun
  kaveri katsoo kun en itse tohon päässyt, kiitos.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥