Pieniä enteitä

Palatakseni viikonlopun tunnelmiin ja millaisiin tunnelmiin. No olihan meilla ihan kivaa vaikka hieman halloween tulikin etuajassa. Lähtiessä perjantaina oli vaihdettava talvi renkaat ja auton tuulilasiin sälähti ikkunan mittainen viilto. Hieman ennen Rönnin lavaa meinasi käydä hullusti. Tien pinta oli jäätävä ja auton sai kivasti poikittain tielle.
 
 
 
Tuomarin muutoksesta jo mainitsinkin ja Niilon peuran metsästyksestä. Niilon äijäily jatkui silmän
vältettyä pöydälle kapuamisella, pihvin syönnillä ja punaviinilasin kaatamisella. Pöydällä majaili Niilon tassujen lisäksi kaksi kannettavaa, kamera ja palava kynttilä.
Onneksi sentään vessailimme ja tankkasimme Seinäjoen huoltsikalla ( juuri sillä ) hieman eri aikoihin. Palatessa kotiin saunan pesästä löytyi kuollut talitiainen. Olen kyllä sitä mieltä edelleen että matkailu avartaa ja avaa kummasti mielen solmuja. Aistit terävöityy ja ihan uudella tarmolla paneutuu työn arkiseen aherrukseen. Olisi varmaan lähdettävä metsään. Pimeään metsään pienelle iltaiselle. Paikallislehti väitti viime numerossa seudulla oleskelevan karhun. Höpsistä.Ihanaista matkaa kohti pyhäinpäivän viikonloppua. Toivotaan mukavia ulkoilu ilmoja ja aurinkoa.

Kommentit