Terveisiä Siltalasta


Täällä ollaan talvi lomalla vaikka syyslomaa kaipailinkin. Pyöräily jäi väliin. Ruokittu itseämme talvea varten ja pojatkin vetää pitkosenaan unta kaaliin. Näyttelystä tuli eilen myöhään postia että Kasuk Tenson ei pääse paikalle ja pienen harkinnan jälkeen päätimme kuitenkin lähteä kisaan. Tulipa käytyä, Eh ja kasvattaja ryhmääkään ei tullut koska kennelimme ei saapunut paikalle.
Näyttelyn jälkeen pelloille, niitä täällä riittää kyllästymiseen saakka. Aamu kävelylläkin unenomainen tunne keskellä littanaa maisemaa, eikö täällä elä kukaan. Pelloille siis, ajattelin heittää Jalon irti kun ohitse pompahteli peura. Niilo perään ja Jalo hölmistyneenä jäi katsomaan, mitä täällä tapahtuu. Onneksi on tottelevainen mies ja karjaisun jälkeen palasi takaisin. Jalon olisi löytänyt Rovaniemeltä.
Suklaata jos jaksaisi vielä vetää ja naatiskella rauhasta, kynttilöistä ja illalla käpertyä poikien viereen.Sinne meni peura ja veliNyt parhaiten olotilaa kuvailee työpaikan hyllyillä koreileva unissakävelijä hiirten sakki. Kivaa lauantaita.

Kommentit

 1. Kivoja kuvia sinullakin :) Oi että mä sitten niin odotan tännekin niitä lumia! Onneksi Niilo tuli pian takaisin. Peurat juoksee sellasta kyytiä, ettei niiden perässä pysy ainakaan mettässä kun niin hienosti loikkivat siellä :) Ja hyvinhän se on menny, kun EH tuli, onnea!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, mutta kipaise tänne, niin saat peuhata lumessa:)
  Joo kyllä se peura aika haipakkaa veti. Kyllähän se tuokin
  tulos menee, mutta kun sitä tahtois pu kehään ja vaikka siellä
  menis miten, niin ois silleen kilpailu fiilis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää kipasta :D Noh, mutta aina kato ei voi voittaa, ei ees joka kerta ;) hih. Ite ku oon sellanen, että oon iloinen kaikesta,ohan se EH kuitenki erittäin hyvä :) eikä erittäin huono :D

   Poista
  2. Tahtoo ton positiivisen asenteen, ite kun kääntää jo
   etukäteen kaiken kamalimman kautta...

   Poista
 3. Kyllä niiden kanssa kelpaa. Mökille kuin mökille ja mihin tahansa niin on varmasti turvallinen olo kun on pojat vieressä :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä ja tuolla peuraa lukuunottamatta irti voi pitää
  mielin määrin. Ja todella, illalla kaksi karvaista poikaa
  taisteli paikasta mamin vieressä:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥