Lauma kulkee hiljaa


Taisin toivotella ihanaa viikonloppua viimeksi, olisi pitänyt toivotella itsellekin. Lauantaina sanamukaisesti putosin sängystä aamulla lattialle ja siitä saakka kävely on ollut yhtä tuskaa. Onneksi pojat auttavat ja hitaasti hyvä tulee Tiedä sitten nostinko jotain pahassa asennossa. Kuten tänään "lenkillä", maalatkaa kuva kahdesta sakusta ja sentin kerrallaan etenevästä omistajasta vesi sateessa.



Ollaan vietetty aikaa lähinnä pihamaalla ja tutkiskeltu pensaita ja puita. Näitäkin marjoja riittäisi vaikka mihin. Hieman oudon makuisia. Kuinkahan Turussa sujahti, tuloksia odotellessa. Saksanpaimenkoiraliiton sivuillakaan ei vielä Hyvinkään tuloksia ole päivitelty. Meillä olisi sitten Seinäjoki viikonloppuna että sinne mökille pitäisi kontata. Sitä kun jotain oikein kovasti odottaa, niin aina jotain paukahtaa. Tietty eniten pelkää että koirille sattuu jotain revähtymiä.




 

Eilen taivaalla pilkotti harvinaislaatuinen ilmiö, aurinko ja muutamissa kuvissa valoisuus on aivan eri luokkaa. Saunan eteenkin laiteltiin muutama valkoinen kanerva. Tämä sohva on muuten katala, se imee sisäänsä, mutta olisi pistettävä pilkkoen nakkeja muutamia harjoituksia varten. Miten noiden kokeiden kanssa tulee tuskailtua, millään ei uskalla edes lähteä kokeilemaan. Olisiko se niin kauheaa vaikka ei heti onnistuisikaan. Rima vaan nousee ylemmäs ja kynnys kohoaa mitä kauemmin vetkuttaa.Jonkun pitäisi ilmoittaa minut jonnekkin ja kertoa vaan ihan ylimalkaisesti " teillä on muuten koe huomenna Torniossa".
Korillinen sydämiä lähtee myös eräälle ihanalle parivaljakolle huimasta tuloksesta.
Toivottelisko parempaa viikon alkua kaikille, joiden viikonloppu ei sujunut ihan kässärin mukaan.

Kommentit

  1. minkäslaisessa paikassa olet töissä kun jalo voi olla siellä? :)

    VastaaPoista
  2. Kaupassa, sellainen pienellä paikkakunnalla. Pienestä
    pitäen olen opettanut pojat tiskin taakse:)

    VastaaPoista
  3. nonii, kuullostaa ihanalle :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥