Tottista

Mistä alkaisin sen laulun, tosin en laula. Edes suihkussa. Lauantaina vietimme Jalon kanssa Riikka Veikkasen tottispäivää Tuuloksella. Varsin  asiantunteva kouluttaja, mutta Jalon kiinnostuksen kohteet vaihtelivat kentän tuoksuista ihan muihin asioihin. Vakaasti olen kuitenkin sitä mieltä että kaikkea kannattaa kokeilla ja uteliain mielin säntäillä lajista toiseen.
Meistä tuskin koskaan tulee PK-lajien kunkkuja, mutta Bh-kokeeseen aivan varmasti tulemme menemään. Olikohan siihen mainittua ikärajaa?? Kaksi vanhaa.. kiertää kehää, askelia laskee, puutuu kansa. Leikki sikseen, mukavaa meillä päivässä kuitenkin oli.

Sunnuntaina sitten tapahtui jälleen, Niilon anturaan saatiin lenkillä haava ja kuten varmaan tiedätte antura haavan hoito on kiusallisen hidasta. Vinkkinä saatiin pihka voide, jota aamulla kipaisinkin apteekista hakemassa. Putsailua ja voidetta, hidastuvaa lenkkiä ja tassun käärimistä. Tällä siitä selvitään ja onneksi haava on pysty suuntainen, ei aukea niin helposti.



Ja katsokaa kuinka ihastuttava neitokainen, rouva iältään, mutta riehakas mieleltään Jaloa kävi moikkaamassa työpaikalla. Jalo on aina ollut sellainen naistenmies. Herrasmies.







Kommentit

  1. Meillä on kans kerran ollu anturahaava kiusana. Vaikkei ollu iso eikä ihan suoraan anturan alla, nii kiusa se oli pieniki kiusa, ku ei ollu ees tossuja, millä suojata. :(

    VastaaPoista
  2. Katsoppas kuinka hieno, oletko jäsen, sisun ja hessun sivuilla fb : ssa sisulla on, veljekset kaukana toisistaan satuttivat samalla lailla koipensa :D

    VastaaPoista
  3. Mulle tuli tunne että me ei vissiin olla edetty viime syksystä mihinkään :(
    taas seuraamista, tiedän ettei se ole täydellistä mutta mulle riittää ja Bh
    kokeeseenkin kun nyt muut saadaan kohalleen. Juu ne tiä monenko vuoden
    suunnitelma meilläkin on se Bh :) Puhallus Niilon tassuun <3

    VastaaPoista
  4. Niilo sai puhalluksen ja meillä taas seuruu oli Niilolla loistavaa, mutta nyt alkanu poikittaa jostain syystä. Ei se aina ole että ei edisty, mullakin käy usein niin ja tiedän pitäisi vaatia enemmän, tehdä eri tavalla, mutta taidan olla niin kaavoihin kangistunut :)

    VastaaPoista
  5. Voi miten hauskan näköiset treffit siellä on ollutkaan :D

    VastaaPoista
  6. Joo ne todella oli hauskat, hyvin tulivat juttuun vaikka ihan ekat olikin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥