Kouluttajan fiilis

Runsaasti erilaisia koulutuksia ja teema päiviä on viime aikoina kertynyt kokemus reppuun. Reppu pullottaa ideoita ja erilaisia tyylejä. Hyviä neuvoja kouluttajilta sekä kanssa siskoilta. Siskoilta juu, miehiä ei liiemmin ole näissä karkeloissa näkynyt.
Mehän emme ole kisa maailman suurimpia kunkkuja tai suojelu kenttien kauhistuttavaa ihailua herättäviä koirakoita. Olemmeko aina edes koirakoita vai eri suuntiin pälyäviä ihan pihalla koirakoita?
Yhtä kaikki meidän maailman kuva rakentuu yhteisistä hetkistä, kokemuksista ja uusista ystävistä ihan sen kaikkein rakkaimman parissa, saksanpaimenkoirien.

Meille ei niin nöpöä ole näyttely menestys, eteneminen tokossa tai pieleen menneet harjoitukset. Tärkeintä on tunne ja fiilis ja rakkaus mikä tästä sopasta syntyy. Toki mekin halutaan edetä ja ei kai kukaan nyrpeää naamaa näytä sertit käsissä loistaen tai pisteet katossa tokossa. Kaikesta huolimatta ne suurimmat onnen hetket löytyy aamusella kannon nokassa ukkojen kanssa nousevaa päivää ihastellen. Käsi salaa ujutettuna pehmeiden karvojen lomaan. Ne pienet hassut hetket koulutus päivien lomassa kun ihan kaikki ei mennyt nappiin. Ystävien ja heidän koiriensa ilo ja nauru, se tarttuu tiukasti paidan helmaan ja jää pitkäksi aikaa asumaan.




Kommentit

  1. Ei se määränpää vaan se matka; se tyyli millä matka taitetaan ja ketkä vierellä kulkevat.

    VastaaPoista
  2. Näin juuri!! :) Ei ne koiratkaan tiedä menestyvätkö kisassa vai ei.. viis siis serteistä ja kunniapalkinnoista! Yhteinen tekeminen ja oleminen kunniaan :) Rakkaus on musta ruskein merkein <3

    VastaaPoista
  3. Hyvin sanottu ei ne koirat tiedä..yhteinen tekeminen on niin plussaa ♥

    VastaaPoista
  4. Ihanaa tekstiä <3 se on juurikin näin!!!

    VastaaPoista
  5. Just näin! ensimmäinen kommentti sen sanookin :) ne voitokkaat hetket on niin lyhyitä verrattuna siihen arkeen rakkaiden kanssa <3 luulen että koiralle se arki on tärkeämpääkin!

    VastaaPoista
  6. Jaana, mäkin luulen että arki ja metsä retket vie voiton kehistä ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥